Δεν έχει άλλα περιθώρια πλέον

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και στον ΟΦΗ δεν έχουν κανένα περιθώριο για απώλεια βαθμών κόντρα στον ΠΑΣ (live 17.15 NS2, Athletic Radio 104.2, Gentikoule).

Ο ΟΦΗ βρίσκεται πλέον σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Δεν έχει καμία σημασία πλέον το τι θα γίνει από εδώ και στο εξής, τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος, χωρίς τα play out, ο ΟΦΗ φιλοξενείται στα Γιάννενα και καλείται να φύγει αλώβητος από την Ήπειρο προκειμένου να μην μπει σε περιπέτειες. Για τους παίκτες του Γιώργου Σίμου τα περιθώρια έχουν στενέψει και το πρόσωπο των προηγούμενων αγωνιστικών δεν πρέπει να επαναληφθεί από εδώ και στο εξής, ειδικά σήμερα εάν θέλει να πάρει τη νίκη που θα τον βγάλει από την δύσκολη θέση.

Στην αποστολή του ΟΦΗ συμπεριλήφθηκαν οι: Bάτερμαν, Σωτηρίου, Σηφάκης, Ουές, Λυμπεράκης, Μαρινάκης, Στάρτζεον, Νέιρα, Σόουζα, Σολίς, Βαφέας, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Γιαννούλης, Γκαργκαλατζίδης, Στάικος, Γρίβας, Καστάνιος, Ντε Γκουζμάν, Κοροβέσης, Σουρνάκης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook