Με Νιόπλια στον πάγκο την Κυριακή ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σε συνέχεια των ενεργειών που γίνονται από τον Γιάννη Σαμαρά προς συσπείρωση και βελτίωση του κλίματος στην ομάδα, ο Νίκος Νιόπλιας θα βρίσκεται στον πάγκο του ΟΦΗ σε ρόλο γενικού αρχηγού.

Με την ψυχολογία όλων να βρίσκεται στο ναδίρ, μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, από την Δευτέρα έχουν ξεκινήσει ενέργειες προκειμένου να αντιστραφεί το κλίμα στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Ήδη το Gentikoule αποκάλυψε την πολύωρη συνάντηση του Γιάννη Σαμαρά με τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, την Δευτέρα είχε προηγηθεί ακόμα μια ανάμεσα στον Διευθυντή Ποδοσφαίρου και τον Γιώργο Σίμο και σε συνέχεια των ενεργειών που γίνονται από τον επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος έρχεται και η απόφαση για το Νίκο Νιόπλια.

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες, όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες του Gentikoule, αποφασίστηκε από τον Γιάννη Σαμαρά να υπάρξει η παρουσία του Νίκου Νιόπλια στον πάγκο του ΟΦΗ αναλαμβάνοντας καθήκοντα γενικού αρχηγού, αυτό δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την θέση του Γρηγόρη Τσινού στο ποδοσφαιρικό τμήμα, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννενα την ερχόμενη Κυριακή. Σκοπός αυτής της απόφασης είναι να υπάρξει ακόμα μεγαλύτερη συσπείρωση εντός του ποδοσφαιρικού τμήματος καθώς και μια προσπάθεια να αλλάξει η ψυχολογία προς το καλύτερο. Συν τοις άλλοις είναι γεγονός πως ο Νίκος Νιόπλιας είναι ένας άνθρωπος με μεγάλη εμπειρία και τεράστιες ποδοσφαιρικές παραστάσεις που η παρουσία του στον πάγκο του ΟΦΗ μπορεί να βοηθήσει σε πολλούς τομείς ενώ αποτελεί μέλος των αποστολών της ομάδας στα εκτός έδρας παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Μένει πλέον να φανεί αν οι παρεμβάσεις του Γιάννη Σαμαρά κατά την διάρκεια της τελευταίας εβδομάδας δώσουν και το απαραίτητο ψυχολογικό βοήθημα προς τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ προκειμένου να αλλάξει άρδην η εικόνα της ομάδας ώστε να μην μπει σε περιπέτειες ενόψει της συμμετοχής της στα play out.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook