Τι γράφει ο αθλητικός τύπος για το ΟΦΗ – Βόλος

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τι κατέγραψε η “Press-ing” με τα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Βόλο.

Sdna.gr: “Δεν υπάρχει τίποτα καλό που δεν μπορεί να γίνει καλύτερο και τίποτα κακό που δεν μπορεί να γίνει χειρότερο. Ο εκπληκτικός Βόλος πέρασε νικηφόρα από το Ηράκλειο (1-2) και ο ΟΦΗ μπλέκει για τα καλά σε περιπέτειες”

To10.gr: “Δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά για τον Βόλο ώστε να φύγει με διπλό από την Κρήτη. Η ομάδα της Μαγνησίας επικράτησε με 2-1 του ΟΦΗ ο οποίος μείωσε στο δεύτερο μέρος με το παρθενικό γκολ του Καστάνιος, είχε δύο δοκάρια αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει την έκτη σερί ήττα στο πρωτάθλημα”.

Sport24.gr:”Ο Βόλος επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας 2-1 του ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ για την 22η αγωνιστική της Super League Interwetten με τα γκολ των Περέα (3′) και Δουβίκα (21′). Μείωσαν με Καστάνιος οι Κρητικοί (63′)”.

Gazzeta.gr: “O Bόλος ήταν εξαιρετικός στο πρώτο ημίχρονο στο «Γεντί Κουλέ», πέτυχε δύο γκολ με Περέα – Δουβίκα και έφυγε με μια μεγάλη νίκη κόντρα στον ΟΦΗ (1-2) που μείωσε με τον Καστάνιος αλλά δεν απέφυγε την ήττα. Δύο δοκάρια οι Κρητικοί.

Sport-fm.gr: “«Πετάει» ο Βόλος, παραπαίει ο ΟΦΗ! Εξαιρετικός στο πρώτο ημίχρονο ο Βόλος, έφυγε με το διπλό από το Ηράκλειο (1-2), ανεβαίνοντας στην έβδομη θέση και βυθίζοντας ακόμα περισσότερο τον ΟΦΗ”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook