Οργισμένη αντίδραση μετά την ήττα από τον Βόλο!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Οργανωμένοι βρέθηκαν έξω από το «Γεντί Κουλέ» αποδοκιμάζοντας τους παίκτες και  μιλώντας σε μεγάλη ένταση προς όλους.

Λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα με τον Βόλο και η νέα ήττα που έχει ως αποτέλεσμα να βάζει αε περιπέτειες τον ΟΦΗ ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος, οργανωμένοι οπαδοί περίμεναν τους ποδοσφαιριστές έξω από το «Γεντί Κουλέ».

Μέσα σε πολύ έντονο ύφος, δεν έλειψαν και… «γαλλικά» από τις συζητήσεις με τους παίκτες οι οργανωμένοι οπαδοί του ΟΦΗ ζήτησαν τον λόγο σε πολύ έντονο ύφος για τις συνεχόμενες ήττες που έχουν φέρει την ομάδα σε πολύ δύσκολη, βαθμολογικά, θέση. Από όσα ακούστηκαν έξω από το γήπεδο δεν ξέφυγε κανένας παίκτης που άκουσαν αρκετά κατά την αποχώρηση τους από τα Καμίνια. Γιαννούλης και Κοροβέσης στάθηκαν για να συζητήσουν με τον αρχηγό του ΟΦΗ να απαντάει σε όσα του καταλόγιζαν οι οπαδοί πως «πιστεύετε και πως εμείς δεν ντρεπόμαστε για ότι γίνεται; Ντρεπόμαστε να βγούμε έξω από τα σπίτια μας».

Από την οργή του κόσμου δεν ξέφυγε ούτε ο Γιώργος Σίμος που αποχώρησε από το γήπεδο εν μέσω αποδοκιμασιών. «Να ξέρετε πως αν θέλω να μείνω στην ομάδα τώρα το θέλω περισσότερο. Είμαι εδώ για το καλό της ομάδας».

«Κοουτς δεν παίρνουμε αποτελέσματα, η ομάδα χάνει» ενώ υπήρξαν και αρκετοί που του ζήτησαν να αποχωρήσει.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook