Μαρινάκης και Ολλανδοί χτυπούν την πόρτα της 11αδας – αυξημένες πιθανότητες για Καστάνιος

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Κορυφώνεται η προετοιμασία του ΟΦΗ για το κομβικό ματς της Κυριακής με Ντε Γκουζμάν, Καστάνιος και Μαρινάκη να βρίσκονται προ των πυλών της αρχικής ενδεκάδας.

Εάν δεν προκύψει κάτι μέχρι και την Κυριακή, γιατί είναι γεγονός πως την φετινή σεζόν τα έχουμε δει όλα στον ΟΦΗ, από παίκτες να τραυματίζονται παραμονές αγώνα μέχρι και την ίδια την μέρα να μένουν νοκ άουτ, ο Σίμος θα παρατάξει μια ενδεκάδα που θεωρείται και είναι αξιόμαχη ενόψει του αγώνα με τον Βόλο. Το μεγάλο στοίχημα είναι η παρουσία των δύο Ολλανδών στο βασικό σχήμα του ΟΦΗ απέναντι στον Βόλο. Ντε Γκουζμάν και Καστάνιος δείχνουν στις προπονήσεις ότι είναι καλά, ο πρώτος αισθάνεται καλά – το φανερώνει στην καθημερινότητα της ομάδας – ενώ ο δεύτερος είναι πλέον στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας ώστε να ξεκινήσει βασικός. Άλλωστε μην ξεχνάμε πως ο Καστάνιος αγωνίστηκε σχεδόν 50 λεπτά στο παιχνίδι κυπέλλου κόντρα στους Βολιώτες, οπότε φαίνεται πως έφτασε η ώρα να βρεθεί και στην βασική ενδεκάδα.

Στο αρχικό σχήμα δεν αποκλείεται να βρεθεί για πρώτη φορά, μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ τον περασμένο Οκτώβρη, και ο Νίκος Μαρινάκης. Ο 28χρονος αμυντικός του ΟΦΗ που ταλαιπωρούνταν από το χτύπημα από τον Καμαρά στο φιλικό με τα Χανιά από τον περασμένο Οκτώβρη με αποτέλεσμα να λείψει αρκετά αφού μπορούσε να προσφέρει σημαντικές λύσεις τόσο στο δεξί άκρο της άμυνας, όσο και στο κέντρο της – όπως συνέβη και την περσινή σεζόν. Ο Μαρινάκης συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις εδώ και ένα δεκαήμερο, δείχνει να έχει ξεπεράσει εντελώς το πρόβλημα τραυματισμού που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει την μισή χρονιά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook