Ο Καστάνιος δεν μπορεί να πάρει άλλη αναβολή για την 11αδα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με τον Σαρδινέρο στα πιτς, τον Γκαργκαλατζίδη φανερά εκτός ρυθμού η παρουσία του Ολλανδού στην ενδεκάδα του αγώνα με τον Βόλο δεν μπορεί να αναβληθεί για ακόμα ένα παιχνίδι.

Για να είμαστε δίκαιοι, τόσο με τον ποδοσφαιριστή, όσο και με τον ΟΦΗ: Ήταν δεδομένο πως προερχόμενος από μεγάλη αγωνιστική αποχή, όσο καλά και αν ήταν τα αποτελέσματα των εργομετρικών εξετάσεων, ο Καστάνιος δεν μπορούσε να μπει στην ενδεκάδα, λίγα 24ωρα μετά την έλευση του στο Ηράκλειο. Το γεγονός ότι ο 29χρονος επιθετικός πήρε χρόνο συμμετοχής λίγες ημέρες μετά την άφιξη του στην Κρήτη δείχνει πως ήταν σε θέση να αγωνιστεί για μικρό χρονικό διάστημα, ήδη κόντρα στον Βόλο έπαιξε σχεδόν ένα ολόκληρο ημίχρονο. Πλέον, στο παιχνίδι πρωταθλήματος δεν χωράει άλλη αναβολή για το ντεμπούτο του Ολλανδού στο αρχικό σχήμα του ΟΦΗ.

Μετά από σχεδόν 20 ημέρες παρουσίας του στον ΟΦΗ, ο Λουκ Καστάνιος πρέπει να αποτελέσει την αιχμή του δόρατος στο ματς της Κυριακής. Όχι μόνο γιατί πλέον ο ΟΦΗ ξέμεινε και από την καλύτερη λύση ανάγκης που είχε την φετινή σεζόν, μην ξεχνάμε πως ο Σαρδινέρο είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας με 5 γκολ, αλλά και γιατί πέραν του Ισπανού δεν φαίνεται να υπάρχει ο παίκτης που θα λύσει το επιθετικό πρόβλημα που υπάρχει και το οποίο έχει τον τραγικό απολογισμό του ενός τέρματος στα τελευταία επτά παιχνίδια. Ο Καστάνιος πρέπει να είναι στην βασική ενδεκάδα και για αυτό το γεγονός oφείλουν στον ΟΦΗ να έχουν προετοιμάσει καταλλήλως τον Ολλανδό σε όλα τα επίπεδα: Αγωνιστικά, πνευματικά, ψυχολογικά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook