Νέος στόχος, νέο ξεκίνημα

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Με τον αρχικό στόχο της εξάδας να έχει χαθεί οριστικά, ο ΟΦ θέτει πλέον ξεκάθαρο νέο στόχο να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη και να έχει το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην βαθμολογία ενόψει Πλεϊ άουτ.

Ο “μαύρος” Γενάρης άλλαξε τον… ρου για την Κρητική ομάδα. Από τον αρχικό στόχο των Πλέϊ οφ και της 6ης θέσης, ο ΟΦΗ πλέον έχει ξεκάθαρο στόχο να εξασφαλίσει την παραμονή του μέσω των Πλεϊ άουτ, ώστε να μην έχουμε… καρδιοχτύπια τύπου Πλατανιά, πριν από δύο χρόνια στα μπαράζ.

Το ματς της Κυριακής με τον Ν.Π.Σ Βόλου, για το πρωτάθλημα αυτή την φορά, είναι μείζονος σημασίας με την νίκη, μετά από ένα μήνα, να είναι “εκ των ων ουκ άνευ”.

Την Τρίτη (9/2) η προπόνηση έγινε στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο και συμμετείχαν μόνο όσοι δεν έχουν αγωνιστεί στα περισσότερα ματς του Ιανουαρίου (Λυμπεράκης, Μαρινάκης, Ντε Γκουζμάν, Μεγιάδο, Μίγγος, Νέϊρα, Σακόρ, Βαζ, Σουρνάκης, Καστάνιος, Γκαργκαλατζίδης, Γιάννου, Γρίβας, Σολίς, Φερέϊρα), ακολουθώντας πρόγραμμα φυσικής κατάστασης.

Σε ότι αφορά στους ποδοσφαιριστές που αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμού πριν ή κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Ολυμπιακό, οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν έδειξαν ότι ο Σελίμοβιτς υπέστη ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου β’ βαθμού, ο Σολίς θλάση α’ βαθμού στον τετρακέφαλο, ενώ ο Σαρδινέρο  υπέστη θλάση α’ βαθμού στον προσαγωγό του δεξιού ποδιού.

Κανονικά προπονήθηκε ο Φερέϊρα. Ο Γιάννου συμμετείχε για μια ακόμα μέρα σε μέρος του προγράμματος. Οι Τσιλιανίδης, Βούρος και Ναμπί έκαναν θεραπεία.

Οι Σακόρ και Βαζ συνέχισαν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Επόμενη προπόνηση, με την οποία θα συνεχιστεί η προετοιμασία για τον αγώνα της Κυριακής (14/2, 17.15) με τον Βόλο, έχει προγραμματιστεί για σήμερα, Τετάρτη (10/2), στις 15:00.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook