Έτσι όπως τα έκανε τρέχει και δεν φτάνει: Το πρόγραμμα πέντε στροφές πριν τα play out

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Πέντε αγωνιστικές απέμειναν μέχρι το φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και το Gentikoule καταγράφει το πρόγραμμα των ομάδων που μπαίνουν στα play out και βρίσκονται βαθμολογικά ο ένας δίπλα στον άλλον.

Υπενθυμίζουμε πως στην διαδικασία των play out συμμετέχουν οι ομάδες που θα τερματίσουν από την 7η μέχρι και την 14η θέση της βαθμολογίας ενώ εκείνη που θα τερματίσει στην 14η και τελευταία υποβιβάζεται απευθείας στην Superleague 2 με την προτελευταία να δίνει διπλούς αγώνες μπαράζ με τον δεύτερο της παρακάτω κατηγορίας. Τα play out θα πραγματοποιηθούν σε επτά αγωνιστικές, μονά παιχνίδια, και η κατανομή των εντός και εκτός γίνεται ανάλογα με την βαθμολογική θέση του καθενός.

Πλέον ο ΟΦΗ όπως τα κατάφερε, προς το παρόν δεν δείχνει να είναι σε δυσχερή θέση όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα ζοριστεί παράλληλα ενόψει της συνέχειας. Ήδη βρίσκεται μακρυά από τις νίκες για έξι συνεχόμενες αγωνιστικές, το τελευταίο τρίποντο σημειώθηκε επί της Λαμίας με 2-0 στις 7 Ιανουαρίου, και πέντε χωρίς βαθμό με τον τελευταίο να προέρχεται από την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (0-0).

Στις ομάδες με το πρόγραμμα δεν συμπεριλάβαμε Ατρόμητο και Βόλο που είναι λίγο πιο άνετοι και επί της ουσίας είναι και εκείνες που παρουσιάζονται χωρίς βαθμολογικό άγχος στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο ΟΦΗ (19 βαθμοί), πέραν της τελευταίας αγωνιστικής που θα πάει στην Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον Άρη, αντιμετωπίζει όλες τις ομάδες που βαθμολογικά βρίσκονται εκτός play offs. Το δυσκολότερο πρόγραμμα δείχνει να το έχει η Λαμία (11 βαθμοί) που θα αντιμετωπίσει τους τρεις από τους έξι πρώτους (Αστέρα Τρίπολης, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό) όπως το ίδιο ισχύει και για τον ΠΑΣ Γιάννενα (21 βαθμοί) που θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό ενώ θα φιλοξενηθεί στην Τρίπολη από τον Αστέρα.

Αναλυτικά:

 

ΠΑΣ Γιάννινα (21 βαθμοί)

ΠΑΟΚ (εντός)
ΟΦΗ (εντός)
Λαμία (εκτός)
ΠΑΟ (εντός)
Αστέρας Τρίπολης (εκτός)

Απόλλων Σμύρνης (19 βαθμοί) * Έχει ένα παιχνίδι λιγότερο με αντίπαλο την Λαμία

Ατρόμητος (εντός)
Βόλος (εκτός)
ΟΦΗ (εντός)
ΑΕΚ (εκτός)
Παναιτωλικός (εντός)

ΟΦΗ (19 βαθμοί)

Βόλος (εντός)
ΠΑΣ Γιάννινα (εκτός)
Απόλλων Σμύρνης (εκτός)
ΑΕΛ (εντός)
Άρης (εκτός)

Παναιτωλικός (13 βαθμοί)

Άρης (εκτός)
Παναθηναϊκός (εντός)
ΑΕΛ (εκτός)
Βόλος (εντός)
Απόλλων Σμύρνης (εκτός)

Λαμία (11 βαθμοί) * Έχει τρία ματς κόντρα σε ΑΕΛ (2), Απόλλων Σμύρνης

Αστέρας Τρίπολης (εκτός)
ΠΑΟΚ (εκτός)
ΠΑΣ Γιάννινα (εντός)
Ολυμπιακός (εκτός)
Ατρόμητος (εντός)

ΑΕΛ (9 βαθμοί) * Έχει δύο παιχνίδια κόντρα στην Λαμία

ΑΕΚ (εντός)
Ατρόμητος (εκτός)
Παναιτωλικός (εντός)
ΟΦΗ (εκτός)
Ολυμπιακός (εντός)

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook