Μία… από τα ίδια

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Γιατί έπαψες τον… ΟΦΗ να θυμίζεις; Η Κρητική ομάδα, έχει ξεχάσει το ποτε κέρδισε και σκόραρε για τελευταία φορά στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ και καλείται στο ματς με τον Ν.Π.Σ. Βόλου (14/2, 17.15) να… θυμίσει και πάλι ΟΦΗ..

Το 1998 οι “Πυξ Λαξ” έβαλαν στην ζωή μας τους στίχους, που παραφράσαμε στον τίτλο: “Μα ακόμα δεν κατάλαβα, γιατί έπαψες αγάπη τον…. ΟΦΗ, να θυμίζεις”.

Οι αριθμοί τα λένε ΟΛΑ: 

Ο ΟΦΗ γνώρισε μία ακόμα ήττα (3-0) χωρίς να σκοράρει και παραμένει καθηλωμένος στους 19 βαθμούς.

Έχει χάσει τα πέντε από τα έξι τελευταία ματς, πήρε μόνο μία ισοπαλία στο Περιστέρι (0-0 με τον Ατρόμητο) και συμπλήρωσε έναν μήνα από την τελευταία του τη νίκη (2-0 επί της Λαμίας), όπου ήταν και το τελευταίο ματς στο Πρωτάθλημα που σκόραρε!

Μετά τις γιορτές, ο ΟΦΗ ήταν δύο βαθμούς από την έκτη θέση και ισόβαθμος με τον Αστέρα Τρίπολης.

Μέσα σε έξι αγωνιστικές πήρε έναν βαθμό, ο Αστέρας 18 και τώρα η ομάδα της Κρήτης, που πέρσι είχε μπει στην εξάδα, απέχει 17 από τον έκτο σήμερα Αστέρα!

Έχει δεχτεί 34 γκολ, περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα στο πρωτάθλημα!

Σήμερα οι παίκτες του Σίμου έχουν ρεπό, ενώ την Τρίτη θα προπονηθούν  όσοι παίκτες δεν έχουν αγωνιστεί στα περισσότερα ματς του Ιανουαρίου, οι υπόλοιποι θα έχουν ρεπό.

Συν τοις άλλοις, ο ΟΦΗ  έχασε και τρεις ποδοσφαιριστές!

Το σοβαρότερο πρόβλημα είναι του Σαρδινέρο που υπέστη θλάση στον προσαγωγό του δεξιού ποδιού του στην τελευταία φάση του αγώνα με τον Ολυμπιακό και αυτό σημαίνει πως θα μείνει εκτός για το επόμενο χρονικό διάστημα.

Ο Σελίμοβιτς, που τραυματίστηκε μετά από σύγκρουση με τον Βάτερμαν υπέστη κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου και για τον Σολίς, η πρώτη εκτίμηση κάνει λόγο για τράβηγμα στον τετρακέφαλο!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook