Ομάδα – έκτρωμα, γλύτωσε την συντριβή λόγω Σωτηρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μια ομάδα που δεν ξέρει τι κάνει μέσα στο γήπεδο, ταλαιπωρείται και ταλαιπωρεί όλους τους υπόλοιπους παρουσιάστηκε για ακόμα μια φορά κατώτερη των περιστάσεων γνωρίζοντας τον αποκλεισμό και μένοντας στο 1-1 με τον Βόλο.

Ένας ΟΦΗ που η αγωνιστική του εικόνα δείχνει να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, παρουσίαζε ένα λυπηρό πρόσωπο απέναντι στον Βόλο που δεν κατάφερε να κερδίσει μόνο λόγω της αστοχίας των παικτών του βρίσκοντας απέναντι έναν καταπληκτικό Σωτηρίου.

Μια ομάδα που δεν είχε αρχή, μέση και τέλος, άψυχη και άνευρη και παρότι ήθελε να διεκδικήσει την πρόκριση δεν έδειξε σε καμία περίπτωση ότι μπορεί να τα καταφέρει. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι σε όλο το παιχνίδι η μοναδική τελική φάση που έκανε ο ΟΦΗ ήταν το γκολ του Σαρδινέρο στο 12′ και από εκεί και πέρα χωρίς πλάνο, χωρίς σχέδιο και χωρίς ταυτότητα στο παιχνίδι του απειλήθηκε με συντριβή με τον Σωτηρίου να είναι ο κορυφαίος παίκτης του.

Κόντρα στο σκορ του πρώτου αγώνα, ο ΟΦΗ παρατάχθηκε με 3-4-1-1 και τον Σαρδινέρο στην κορυφή της επίθεσης. Παρότι ο ΟΦΗ ξεκίνησε με τρία στόπερ ο Βόλος ήταν επικίνδυος από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης χάνοντας δύο μεγάλες ευκαιρίες και τελικά κόντρα στην ροή του αγώνα ήρθε το γκολ με κεφαλιά του Σαρδινέρο μετά την σέντρα του Γιαννούλη. Ο Βόλος παρέμενε επικίνδυνος σε όλο το πρώτο ημίχρονο και τελικά ήρθε η ισοφάρισ με τον Δουβίκα. Ο ΟΦΗ ήταν παντελώς ακίνδυνος σε όλο το πρώτο ημίχρονο με τον Βόλο να είναι ανώτερος του και από καθαρή τύχη οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι στο 1-1.

Με την σέντρα του δευτέρου ημιχρόνου ο Σίμος ανακάτεψε την τράπουλα, πέρασε στο παιχνίδι τον Καστάνιος, γύρισε το σύστημα σε 4-2-3-1 όμως και πάλι η εικόνα ήταν απογοητευτική. Ο Βόλος ήταν κίνδυνος θάνατος σε κάθε επίθεση που έκανε με τον Σωτηρίου να κρατάει μόνος του τον ΟΦΗ με ατελείωτες επεμβάσεις βγάζοντας κάθε σουτ που πήγαινε προς την εστία του.

Μπείτε στο LIVE CENTER του Gentikoule

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook