Θέλει, το θέμα είναι μπορεί;

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Δύσκολο είναι το έργο του ΟΦΗ στην ρεβάνς με τον Βόλο για το Κύπελλο, μετά το σκορ του πρώτου  αγώνα, αλλά θα πρέπει από κάποιο ματς να αρχίσει η αγωνιστική του ανάκαμψη. 

Άπαντες περιμένουν την αντίδραση του ΟΦΗ, μετά τις απανωτές ήττες και πλέον αναζητά ένα θετικό αποτέλεσμα ή να κάνει κάποια υπέρβαση.

Η Κρητική ομάδα ψάχνει την ηρεμία και την βελτίωση της ψυχολογίας της. 

Έτσι κόντρα στα προγνωστικά, μετά το 2-0 του “Πανθεσσαλικού” καλείται να κάνει μία επική… ανατροπή. Θέλει, το θέμα είναι μπορεί;

Το απόγευμα της Δευτέρας (1/2) πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της ομάδας, μετά την ήττα από την ΑΕΚ, με την οποία άρχισε η προετοιμασία για το ματς κυπέλλου με τον Ν.Π.Σ. Βόλου (4/2, 15.00).

O Βούρος δεν προπονήθηκε και σήμερα, Τρίτη (2/2), αναμένεται να υποβληθεί σε απεικονιστικό έλεγχο προκειμένου να διαπιστωθεί η έκταση του προβλήματος. Ο  Διαμαντής συμμετείχε στο γκρουπ αποθεραπείας, χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις. Μέρος της προπόνησης ακολούθησε ο Ντε Γκούζμαν όπως οι Γιάννου και  Μαρινάκης.

Ο Τσιλιανίδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία, με την κατάσταση του να επανεκτιμάται καθημερινά. Ο Σακόρ μπήκε στο τελευταίο στάδιο αποκατάστασης, ενώ ο Ναμπί συνέχισε θεραπεία. Πρόγραμμα  αποκατάστασης ακολούθησε ο Βαζ. Κανονικά προπονήθηκε ο Σουρνάκης.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για σήμερα, Τρίτη (2/2), στις 11:00 στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook