Έγινε… σάκος του μποξ

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Ο ΟΦΗ συνήθισε στις ήττες…τον Γενάρη και με τις εμφανίσεις του προκαλεί τον… οίκτο, ενώ θα πρέπει να κάνει… τάμα για να ξανά σκοράρει.

Ο ΟΦΗ δεν λέει να… κόψει τις κακές συνήθειες. Τουναντίον, κάθε αγωνιστική πηγαίνει και χειρότερα.

Έχει συνηθίσει να χάνει και αυτό είναι το χειρότερο, που μπορεί να πάθει μία ομάδα του βεληνεκούς του. Έχει ξεχάσει να σκοράρει και ως γνωστόν αν δεν σκοράρεις, δεν κερδίζεις.

Έχει χαθεί πλέον το μέτρημα με τις συνεχόμενες ήττες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και πλέον η γκρίνια και η στενοχώρια, μετατρέπονται σε… οίκτο.

Στο ματς με την ΑΕΚ , μία από τα ίδια, ήττα με κάτω τα… χέρια (2-0, ενώ αποχώρησε τραυματίας και ο Βούρος, με ενοχλήσεις στον προσαγωγό και σήμερα θα υποβληθεί σε μαγνητική προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος του.

Ωστόσο οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχουν σοβαροί φόβοι ότι έχει υποστεί θλάση.

Επίσης, ο Διαμαντής ένιωσε ένα σφίξιμο στο γαστροκνήμιο και σήμερα θα κάνει υπέρηχο.

Να θυμίσουμε οτι ο ΟΦΗ με την  ψυχολογία στα… τάρταρα φιλοξενεί τον Ν.Π.Σ Βόλου την προσεχή Πέμπτη (4/2 ,15.00) για την 2η αγωνιστική της 6ης φάσης του Κυπέλλου, όπου με την εικόνα που δείχνει στα τελευταία ματς μοιάζει ουτοπικό να ανατρέψει το 2-0 του πρώτου αγώνα.

Για το Πρωτάθλημα, την Κυριακή (7/2, 17.15) παίζει στο “Γ. Καραϊσκάκης με τον Oλυμπιακός για την 21η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook