Σίμος: “Πιστεύω πολύ στην ομάδα, όσο με πιστεύουν οι παίκτες θα είμαι εδώ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Οι δηλώσεις του Γιώργου Σίμου στο OFI TV μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Σίμος

Για το γεγονός ότι δεν σκόραρε για έκτο σερί ματς: “Με βάση αυτά που είδα, είχαμε οκτώ τελικές και ο αντίπαλος έξι αλλά αυτό δεν πάει να πει κάτι γιατί ο αντίπαλος ήταν καλύτερος στις λεπτομέρειες. Αν έμπαινε το γκολ του Βούρου, θα ήταν διαφορετικό το ματς. Το ποδόσφαιρο και ειδικά σε αυτό το επίπεδο, κόντρα στις μεγάλες ομάδες, κρίνεται από τις λεπτομέρειες. Όμως θέλω να πω ότι με εξαίρεση το ματς με τον ΟΣΦΠ και το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον ΠΑΟΚ έχουμε περισσότερες τελικές αλλά δεν σκοράρουμε”.

Για το ότι δέχεται πανομοιότυπα γκολ μετά από κόρνερ: “Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ στις στατικές φάσεις, γνωρίζουμε πως είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που πρέπει να λύσουμε. Η αλήθεια είναι ότι στις προπονήσεις τα πράγματα είναι διαφορετικά εν αντιθέσει με τα παιχνίδια και μάλιστα δεν είναι απλά γκολ, είναι γκολ που καθορίζουν το αποτέλεσμα”.

Για το αν μπορεί να αλλάξει κάτι στην εικόνα του ΟΦΗ: “Πιστεύω πολύ σε αυτήν την ομάδα, έχουμε βάλει πολλές δυσκολίες όμως στα δύσκολα φαίνονται οι χαρακτήρες και οι προσωπικότητες και πιστεύω πως στα δύσκολα μπορούμε να βγάλουμε πίστη και υπάρχει αρκετή από εμένα. Όσο οι παίκτες με πιστεύουν, εγώ θα είμαι εδώ για να κάνω το καλύτερο για την ομάδα όπως είπα από την πρώτη μέρα. Όσο η ομάδα πιστεύει σε μένα και μου κάνει την τιμή να είμαι εδώ”.

Για την είσοδο του Καστάνιος: “Σε τέτοιες περιπτώσεις, πάντα υπάρχει σε συνεννόηση με τον παίκτη πως θα διαχειριστούμε. Παιδιά όπως ο Λουκ, ο Ντε Γκούζμαν, ο Σολίς δεν είναι εύκολο να τους εντάξεις δίχως να υπάρχει ρίσκο τραυματισμού. Αυτό συνέβη με τον Λουκ, αυτό συνέβη με τον Ντε Γκούζμαν”.

Για τις καθυστερημένες αλλαγές: “Στο 60′ έγινε η πρώτη αλλαγή, στα σχέδια μας ήταν να βγει πρώτος ο Βούρος και οι αλλαγές έγιναν μετά το 2-0, νομίζω πως κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε να κάνουμε”.

Για την εικόνα παραίτησης μετά το 0-1: “Είναι δύο διαφορετικά ματς, με τον ΠΑΟΚ ήμασταν από το 20′ με παίκτη λιγότερο και όταν κόντρα σε αυτές τις ομάδες το σκορ γίνεται 0-1 και 0-2, πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι οι παίκτες δεν είναι συναισθηματικά όπως πρέπει. Σήμερα αν κάποια ομάδα έπρεπε να προηγείται, αυτή έπρεπε να είμαστε εμείς”.

Για το παιχνίδι κυπέλλου κόντρα στον Βόλο: “Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την φετινή χρονιά, πιστεύω πολύ στην ομάδα και τους παίκτες και αυτό που έχω να πω, για το παιχνίδι, θα το πω σε εκείνους”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook