Η γύμνια της επίθεσης του ΟΦΗ: Τελευταίο γκολ από μεσοεπιθετικό στις 29 Νοέμβρη!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η επιθετική αφλογιστία που χαρακτηρίζει τον ΟΦΗ δεν αναδεικνύεται μόνο από τα τελευταία πέντε ματς χωρίς γκολ αλλά από το γεγονός ότι δεν έχει σκοράρει μεσοεπιθετικός του εδώ και δύο μήνες.

Το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης έγινε το πέμπτο συνεχόμενο για τον ΟΦΗ που δεν κατάφερε να σκοράρει παραμένοντας δίχως γκολ από τις 7 Ιανουαρίου και τη νίκη επί της Λαμίας. Ωστόσο το στοιχείο που αναδεικνύει το μεγάλο πρόβλημα της επίθεσης του ΟΦΗ είναι το γεγονός ότι ακόμα και στα τρία προηγούμενα ματς που σκόραρε, τα γκολ δεν τα πέτυχε κανένας ποδοσφαιριστής από την μεσοεπιθετική γραμμή. Για να βρούμε το τελευταίο γκολ μεσοεπιθετικού, πρέπει να γυρίσουμε πίσω για δύο μήνες και συγκεκριμένα στις 29 Νοεμβρίου όταν και σκόραρε ο Στάρτζεον στη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-1 ενώ το άλλο τέρμα το πέτυχε ο Χουάν Νέιρα. Από εκεί και πέρα, κόντρα στην ΑΕΛ το γκολ της νίκης το πέτυχε ο Σφαρμπ με αυτογκόλ ενώ απέναντι στον Παναιτωλικό και την Λαμία σκόραραν οι Στάικος, Νέιρα.

Στάρτζεον και Σαρδινέρο έχουν παραμείνει στα τέσσερα γκολ με τον Ισπανό να μην έχει βρει δίχτυα από τη νίκη επί του Βόλου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook