Η πιο δύσκολη στιγμή του οργανισμού που λέγεται ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ περνάει την πιο δύσκολη, αγωνιστικά, φάση της νέας εποχής και τώρα είναι η στιγμή που ο οργανισμός πρέπει να δείξει τα γερά θεμέλια στα οποία έχει χτιστεί.

Μετά από 2,5 χρόνια ο ΟΦΗ περνάει την πιο δύσκολη φάση του, μιλώντας πάντα σε αγωνιστικό επίπεδο. Γιατί ο τωρινός ΟΦΗ πρέπει (και αυτό είναι το σωστό) να διαχωρίζεται στο ποδοσφαιρικό κομμάτι και στην γενικότερη λειτουργία του club. Από τον Οκτώβρη του 2018 μέχρι και τον Ιανουάριο του 2021 ο ΟΦΗ περνάει μια αγωνιστική κρίση που είναι και συνέπεια των συνεχόμενων αρνητικών αποτελεσμάτων. Οι ήττες φέρνουν γκρίνια, κάτι που το παραδέχτηκε και ο Γιώργος Σίμος κατά την διάρκεια των δηλώσεων του στην κάμερα της Nova μετά το τέλος του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, και το κλίμα παραείναι στραβό. Είναι στραβό γιατί το ένα αρνητικό αποτέλεσμα φέρνει το άλλο και η δυσαρέσκεια μεγαλώνει ακόμα περισσότερο. Είναι ώρα λοιπόν για όλο τον οργανισμό που λέγεται ΟΦΗ να δείξει τι αντίδραση  μπορεί να βγάλει. Πως μπορεί να διώξει όλο αυτό το αρνητικό κλίμα που είναι σε εξέλιξη και το οποίο δεν βοηθάει σε καμία περίπτωση την ίδια την ομάδα.

Το πρώτο μήνυμα στάλθηκε από τον μεγαλομέτοχο του ΟΦΗ Μιχάλη Μπούση που έδειξε δημόσια, σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, την απόλυτη στήριξη του προς το πρόσωπο του Γιώργου Σίμου. Σημασία όμως έχει να δείξει ο οργανισμός που λέγεται ΟΦΗ την αντίδραση που χρειάζεται να βγάλει από εδώ και στο εξής. Τις λύσεις τις γνωρίζουν οι ίδιοι και πως θα φτάσουν σε αυτές.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook