Ο Τσιλιανίδης έλειψε πιο πολύ από κάθε άλλον

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο “Τσίλια” γύρισε και σκόρπισε χαμόγελα. Όχι μόνο για την επιστροφή του αλλά κυρίως για το μήνυμα που έστειλε με την χθεσινή απόδοση του.

Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης γύρισε. Έπαιξε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από κάθε άλλον, από εκείνο το παιχνίδι στο Αγρίνιο όταν και πάτησε το πόδι του ξανά μέσα στο γήπεδο. Αυτά τα 34 λεπτά που αγωνίστηκε στην Λεωφόρο ήταν σαν λύτρωση για τον ίδιο αλλά και για τον ΟΦΗ που στερείται σοβαρών επιλογών και ποδοσφαιριστών πρώτης γραμμής. Η προσωπικότητα του “Τσίλια”, το γεγονός ότι πλέον είναι παίκτης επιπέδου Εθνικής Ομάδας και η απόδοση του αποτελεί βαρόμετρο για τον σύλλλογο, η συνολική παρουσία του μέσα στον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας απέδειξε γιατί έλειψε τόσο πολύ τους προηγούμενους μήνες. Αποδείχθηκε πως η δική του απουσία καθ’ όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος ήταν καταλυτική και η παρουσία του “Τσίλια” όχι μόνο βοηθάει τον ΟΦΗ αλλά και τους συμπαίκτες του.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως μετά την είσοδο του, ο Χουάν Νέιρα έγινε άλλος παίκτες. Η είσοδος του Τσιλιανίδη βοήθησε τον Αργεντινό να απελευθερωθεί, να γίνει πιο απειλητικός και πιο επιθετικός στο παιχνίδι του.

Ο Τσίλιανίδης σε αυτά τα 34 λεπτά που αγωνίστηκε κόντρα στον Παναθηναϊκό έδειξε πόσο πολύ έλειψε. Και έστειλε το δικό του μήνυμα, όχι προς την ομάδα αλλά προς όλους τους υπόλοιπους.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook