Θα επιδιώξει να βάλει τις… βάσεις της πρόκρισης

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Στον Βόλο από τον ΝΠΣ φιλοξενείται ο ΟΦΗ (live – 15.00, athleticradio.gr Athletic Radio 104,2) για την 1η αγωνιστική της 6ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας και θα επιδιώξει να βάλει τις βάσεις της πρόκρισης.

Το πρώτο από τα δύο συνεχόμενα εκτός έδρας ματς του καλείται να δώσει σήμερα ο ΟΦΗ, που φιλοξενείται στον Βόλο από τον ΝΠΣ (live – 15.00, athleticradio.gr Athletic Radio 104,2) για την 1η αγωνιστική της 6ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, με στόχο να κάνει… βήμα πρόκρισης.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Βρέσκας (Πιερίας) με βοηθούς τους Κόλλια και Παπαδόπουλο.

Θα ακολουθήσει το ματς πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό (23/1, 19.30), με την Κρητική ομάδα να παραμένει εκτός Κρήτης τις προσεχείς μέρες.

Ο Διαμαντής βρίσκεται στην αποστολή, όπως και ο Ντε Γκούζμαν, Εκτός έμειναν οι Γιάννου, Μεγιάδο, Μαρινάκης, Ναμπί Σακόρ και Βαζ.

Οι 22 ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή για τους αγώνες με Βόλο και Παναθηναϊκό είναι οι:

Βάτερμαν, Σωτηρίου, Σηφάκης, Ουες, Λυμπεράκης, Σελίμοβιτς, Στάρτζεον, Νέϊρα, Σολίς, Βαφέας, Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Νοικοκυράκης, Γιαννούλης, Τσιλιανίδης, Σαρδινέρο, Στάικος, Γρίβας, Ντε Γκουζμάν, Κοροβέσης, Σουρνάκης.

Να σημειωθεί ότι ο Βάτερμαν, ο οποίος είναι τιμωρημένος (δέχθηκε κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ), δεν υπολογίζεται για τον αγώνα κυπέλλου με τον Βόλο, ενώ ο Βούρος δεν θα αγωνιστεί στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα Super League, καθώς έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής λόγω καρτών στο συγκεκριμένο ματς.

Εκτός από τους τραυματίες, στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκαν οι Φερέϊρα, Μίγγος και Γκαργκαλατζίδης.

Την Πέμπτη (21/1) ο ΟΦΗ θα προπονηθεί στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας και μετά θα επιστρέψει στην Αθήνα, όπου την Παρασκευή (22/1) θα κάνει την τελευταία προπόνηση πριν τον σαββατιάτικο (23/1) αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook