Το ματς τελείωσε με την αποβολή του Βάτερμαν

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ γνώρισε την ήττα με 3-0 από τον ΠΑΟΚ σε ένα παιχνίδι που τελείωσε από το 27′ όταν και έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Βάτερμαν.

Το παιχνίδι δεν επιδέχεται καθόλου κριτικής αφού ουσιαστικά μετά την αποβολή του Βάτερμαν, ο ΟΦΗ δεν είχε ούτε τις επιλογές, ούτε και τους παίκτες για να μπορέσει να προβάλει αντίσταση παίζοντας με παίκτη λιγότερο για σχεδόν 65 λεπτά.

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε με το κλασσικό 5-4-1 και τον Λυμπεράκη αντί του Διαμαντή που αισθάνθηκε ενοχλήσεις. Ο Βαφέας ξεκίνησε στην τριάδα των χαφ παίζοντας σε μια θέση που είχε πολύ καλή παρουσία και στο Αγρίνιο αγωνιζόμενος εκεί. Οι παίκτες του Γιώργου Σίμου ξεκίνησαν να πατάνε καλά στο γήπεδο με τον ΠΑΟΚ να σημαδεύει τον Κρμέντσικ που έπαιζε σαν πασαδόρος στην περιοχή του ΟΦΗ σημαδεύοντας τους συμπαίκτες του ενώ ο ίδιος ήταν άστοχος στην τελική προσπάθεια. Η φάση που έκρινε το παιχνίδι έγινε λίγο πριν το 30′ όταν ο Νέιρα έκανε λάθος πάσα προς τα πίσω, ο Βάτερμαν δεν πρόλαβε τον Τζόλη με τον Παπαπέτρου να τον αποβάλει. Ο ΟΦΗ υποχρεώθηκε να παίζει άμυνα μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, ο Σίμος έβγαλε από το ματς τον Λυμπεράκη για να βάλει τον Σωτηρίου που έκανε μια σωτήρια επέμβαση στέλνοντας το παιχνίδι στο ημίχρονο χωρίς σκόρ.

Στο δεύτερο ημίχρονο τελείωσαν όλα στο 48′ όταν και σκόραρε ο Τζόλης, στην συνέχεια άλλα δύο γκολ από τους Βαρέλα και Κρμέντσικ διαμόρφωσαν το τελικό 0-3 με το ματς να έχει κριθεί από το 27′ όταν και έμεινε με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Βάτερμαν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook