Ο βιονικός Απόστολος Διαμαντής: 13 συνεχόμενα ματς δίχως να χάσει λεπτό!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Από το παιχνίδι κόντρα στην πρώην ομάδα του μέχρι και το Περιστέρι ο 20χρονος στόπερ του ΟΦΗ έχει αγωνιστεί 13 συνεχόμενα παιχνίδια δίχως να γίνει αλλαγή.

Ο Αποστόλης Διαμαντής αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα project του ΟΦΗ και οι συστάσεις που τον συνόδευαν από τον ΠΑΟΚ βγαίνουν αληθινές στο απόλυτο. Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός του ΟΦΗ έχει εντυπωσιάσει τους πάντες κερδίζοντας τις καρδιές των φιλάθλων της ομάδας με την εξαιρετική εικόνα που παρουσιάζει στα παιχνίδια αποτελώντας μια σταθερή αξία για τον Γιώργο Σίμο. Ο 20χρονος που έχει υπογράψει συμβόλαιο με τον ΟΦΗ μέχρι το 2024 είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές με την πιο σταθερή παρουσία στο πρωτάθλημα, εντυπωσιακός στις προσωπικές μονομαχίες, δείχνει ωριμότητα ποδοσφαιριστή με πολύ μεγαλύτερες παραστάσεις από ότι έχει αποκτήσει στα δύο, μόλις, χρόνια που παίζει στην Superleague 1.

Το εντυπωσιακό με τον Απόστολο Διαμαντή είναι ότι παίζει ασταμάτητα από τον περασμένο Οκτώβριο καθώς δεν έχει χάσει ούτε ένα λεπτό για 13 συνεχόμενα παιχνίδια. Ντεμπούτο στο πρωτάθλημα με την φανέλα του ΟΦΗ έκανε στο ματς με την Λαμία όπου αγωνίστηκε για 61 λεπτά, ξεκίνησε βασικός στην Τούμπα στις 4 Οκτωβρίου και έκτοτε δεν έχει λείψει όχι μόνο από κανένα παιχνίδι αλλά έχει αγωνιστεί σε 13 συνεχόμενα 90λεπτά, είναι δεύτερος σε χρόνο συμμετοχής πίσω από τον Ουές, που ωστόσο το δικό του σερί έσπασε τον Δεκέμβρη όταν και απουσίασε από το ματς του Ηρακλείου κόντρα στον Άρη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook