Παπαματθαιάκης: “Είμαι υπερήφανος για τον ΟΦΗ, τα αποτελέσματα της Κυριακής είναι το λιγότερο”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Παπαματθαιάκης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 και τόνισε με νόημα πως “δεν με ενδιαφέρει να κερδίζει ή να χάσει, ο στόχος είναι πολύ κοντόφθαλμος για να στεκόμαστε στα αποτελέσματα της Κυριακής”.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον ΟΦΗ: “Ο ΟΦΗ φέτος έχει πέσει δέσμιος των πολλών απουσιών, το φετινό ρόστερ του είναι πολύ καλύτερο από το περσινό παρότι αποχώρησαν κάποιοι σημαντικοί ποδοσφαιριστές όμως αν ο προπονητής είχε στην διάθεση του όλο το ρόστερ με το οποίο έκανε πλάνα το περασμένο καλοκαίρι θα ήταν τώρα σβηστά στην εξάδα. Πιστεύω ακράδαντα πως ο ΟΦΗ θα είναι στην έκτη θέση γιατί είναι η πιο ποιοτική ομάδα από κάθε άλλη πέραν της πρώτης πεντάδας που δεν σπάει”.

Για την πορεία του φετινού ΟΦΗ: “Εμένα δεν με ενδιαφέρει ως φίλαθλο του ΟΦΗ το αποτέλεσμα της Κυριακής. Μιλάω σαν φίλαθλος και οπαδός αυτής της ομάδας. Δεν το συζητώ, πως θέλω να βλέπω τον ΟΦΗ στην Ευρώπη κάθε χρόνο αλλά συμβαίνουν τόσα πολλά στην ομάδα που για εμένα τα αποτελέσματα είναι δευτερευούσης σημασίας. Με γεμίζει προσωπικά όλο αυτό που γίνεται στον οργανισμό του ΟΦΗ και είμαι υπερήφανος για όλα. Δεν με ενδιαφέρει να κερδίζει ή να χάσει, ο στόχος είναι πολύ κοντόφθαλμος για να στεκόμαστε στα αποτελέσματα της Κυριακής”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook