Το μοναδικό ρεκόρ του ΟΦΗ: Έξι Έλληνες στην 11αδα από 20 ως 23 χρονών!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε στο Περιστέρι με έξι Έλληνες ποδοσφαιριστές με τον μεγαλύτερο να είναι 23 χρονών δείχνοντας το μέλλον που υπάρχει στο ρόστερ του.

Σε ένα ελληνικό πρωτάθλημα όπου επικρατεί το ξένο στοιχείο και ελάχιστες είναι οι ομάδες που στηρίζονται σε γηγενείς ποδοσφαιριστές, ο ΟΦΗ όχι μόνο επενδύει στους Έλληνες ποδοσφαιριστές αλλά δεν διστάζει να τους ρίξει στα βαθιά δείχνοντας εμπιστοσύνη. Το εντυπωσιακό στοιχείο καταγράφεται στο παιχνίδι του Περιστερίου με τον ΟΦΗ να ξεκινάει κόντρα στον Ατρόμητο με έξι Έλληνες παίκτες που όλοι ήταν μεταξύ 20 και 22 χρονών αναδεικνύοντας την ύπαρξη μπόλικου ταλέντου που υπάρχει στην ομάδα αλλά και τις υποσχέσεις για το μέλλον που αφήνουν τα νέα παιδιά της ομάδας.

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι από τους έξι Έλληνες που ξεκίνησαν στο Περιστέρι, ο μεγαλύτερος είναι ο Νίκος Βαφέας που είναι μόλις 23 χρονών (γεν. 1997) και ακολουθούν οι κατά έναν χρόνο μικρότεροι Ουές και Λυμπεράκης. Ο Μπαλογιάννης στην δεύτερη χρονιά του στο ελληνικό πρωτάθλημα, γεννήθηκε το 1999 και την εξάδα συμπληρώνουν οι δύο παίκτες που γεννήθηκαν τη νέα χιλιετία Απόστολος Διαμαντής και Φρίξος Γρίβας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook