Υβριδικοί χλοοτάπητες τελευταίας γενιάς στο “Βαρδινογιάννειο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Τάπητες τελευταίας γενιάς που αποτελούν ότι πιο σύγχρονο υπάρχει θα τοποθετηθούν στα τρία, από τα τέσσερα, γήπεδα του ΒΑΚ. Τo Gentikoule έχει το ρεπορτάζ.

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα δημοσιεύθηκε η απόφαση της Οικονομικής επιτροπής της Περιφέρειας Κρήτης για το κονδύλι ύψους 1 εκ. ευρώ περίπου ώστε το “Βαρδινογιάννειο” να αλλάξει πλήρως εικόνα. Αυτό που προκύπτει ως είδηση μέσα από την κοινοποίηση της απόφασης είναι πως οι χλοοτάπητες που θα τοποθετηθούν στα τρία, από τα τέσσερα γήπεδα, του αθλητικού κέντρου του ΟΦΗ είναι οι λεγόμενοι “υβριδικοί” που είναι η πιο σύγχρονη μορφή χλοοτάπητα.

Μάλιστα η ίδια τεχνολογία έχει χρησιμοποιηθεί τόσο στο “Καραϊσκάκη”, όσο και στο “Κλεάνθης Βικελίδης” ενώ οι εργασίες θα γίνουν στα τρία γήπεδα που βρίσκονται από την αριστερή πλευρά του ΒΑΚ που όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Gentikoule πρόκειται να έρθουν στο ίδιο ύψος ακριβώς αφήνοντας στην άκρη, μια για πάντα, την εικόνα που είχαμε μέχρι τώρα.

Ο υβριδικός χλοοτάπητας είναι η πιο σύγχρονη τεχνολογία που χρησιμοποιείται πλέον και πρόκειται για χιλιάδες συνθετικές ίνες σε όλο το γήπεδο, σε βάθος 18 εκατοστά και θα δέσει με την άμμο και το φυσικό χόρτο.

Δείτε εδώ ολόκληρη την απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook