Ο πονηρός ορισμός του Κλάτενμπεργκ: Έβαλε διαιτητή με 3 ματς σε όλη την χρονιά!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το Gentikoule ήταν το μοναδικό Μέσο που έγραψε την Κυριακή για τον αλλόκοτο ορισμό του Βάτσιου σε παιχνίδι που παιζόταν η είσοδος στα play offs.

Μόνο υποψίες και ερωτηματικά μπορεί να προκαλέσει ο ορισμός του Βάτσιου από τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ στο χθεσινό παιχνίδι του ΟΦΗ και κυρίως με όσα έγιναν στο Περιστέρι. Ο Βάτσιος αλλά και ο Σιδηρόπουλος αποδείχθηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και σίγουρα όλα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι δεν μπορούν να θεωρηθούν ανθρώπινα λάθη. Όσο καλόπιστα και να δούμε όλα όσα έγιναν χθες, δεν μπορεί να είναι ανθρώπινο λάθος η αποβολή του Μεγιάδο, η φάση του πέναλτι με το χέρι του Γούτα, η μη αποβολή του Τομάσεβιτς και ο τρόπος με τον οποίο ο Βάτσιος σημάδεψε τους παίκτες του ΟΦΗ.

Ωστόσο αυτό που προκαλεί εντύπωση σε σημείο να γεννιούνται υποψίες είναι πως ο Άγγλος αρχιδιαιτητής όρισε στο συγκεκριμένο παιχνίδι έναν διαιτητή που μέχρι και χθες είχε σφυρίξει μόλις 3 παιχνίδια σε όλο το πρωτάθλημα! Ο Βάτσιος είναι ένας από τους διαιτητές που έχουν παίξει τα λιγότερα παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα καθώς έχει οριστεί μόλις σε τρία από τον περασμένο Σεπτέμβρη όταν και ξεκίνησε η σεζόν: Βόλος – Άρης, Απόλλων – ΠΑΣ Γιάννινα και Λαμία – Ολυμπιακός. Τρία παιχνίδια και ενώ βρισκόμαστε ήδη στην τρίτη αγωνιστική του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος, απόφαση που δεν έχει καμία λογική από τον Κλάτενμπεργκ που ορίζει διαιτητές από την Αγγλία και ενώ εκείνος κάνει τις διακοπές του, βρίσκει τον τρόπο να μας κοροϊδεύει μπροστά στα μούτρα μας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook