Man to Man με τους παίκτες του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Διαβάστε την ατομική κριτική των παικτών του ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Βάτερμαν
Για ακόμα μια φορά εξαιρετικός. Σταθερός στις επεμβάσεις του, ότι πήγε στην περιοχή του το “καθάρισε” με χαρακτηριστική ευκολία.

Ουές
Μηχανάκι, έτρεχε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο έκανε ακόμα ένα μεστό παιχνίδι αλλά μοιραίος χάνοντας μοναδική ευκαιρία στο πρώτο παιχνίδι για να σκοράρει.

Λυμπεράκης
Κακό ξεκίνημα, αναίτια κάρτα και στο πρώτο ημίχρονο αντιμετώπισε πολλά προβλήματα αμυντικά. Σωστά αντικαταστάθηκε.

Διαμαντής
Συνεχίζονται οι υψηλές πτήσεις για τον 21χρονο στόπερ που έκανε ένα αψεγάδιαστο 90λεπτο.

Σελίμοβιτς
Κακό πρώτο 30λεπτο που αντιμετώπισε προβλήματα με την ταχύτητα του Μανούσου παίζοντας ως αριστερό στόπερ και σωστά έγινε αλλαγή.

Βαφέας
Καταπληκτική εμφάνιση για δεύτερο σερί ματς. Αλάνθαστος ως στόπερ, στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε ως εξάρι, μετά την αποβολή του Μεγιάδο. απορροφώντας πλήρως την πίεση του Ατρομήτου.

Μεγιάδο
Τρομερό πρώτο ημίχρονο, φάνηκε μετά την πρώτη κίτρινη πως ήταν “σημαδεμένος” από τον Βάτσιο και με την πρώτη αφορμή τον απέβαλε.

Νέιρα
Κινητικός στο πρώτο ημίχρονο, βγάζει καταπληκτική πάσα στην φάση με τον Γρίβα, στο δεύτερο 45λεπτο φάνηκε πως κουράστηκε αφού ο ΟΦΗ χρειαζόταν να αμύνεται με αποτέλεσμα να μείνει από δυνάμεις στο τελευταίο 20λεπτο.

Στάρτζεον
Βγάζει την ασίστ για τον Ουές, είναι μέσα στην φάση του πέναλτι, μοιραία στο δεύτερο μέρος μετά την αποβολή δεν μπόρεσε να φανεί.

Μπαλογιάννης
Έβγαλε ένταση στο παιχνίδι του αλλά κυρίως απείλησε από τα δύο κόρνερ. Έγινε αλλαγή αφού ο ΟΦΗ χρειαζόταν φρέσκα πόδια στα χαφ.

Γρίβας
Αποκάλυψη παίζοντας ως φορ. Κινούνταν συνεχώς στον ελεύθερο χώρο, φανταστικό τελείωμα στην φάση που σκόραρε.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Στάικος
Συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις παίζοντας ως εσωτερικός μέσος στον ρόμβο της μεσαίας γραμμής. Δημιούργησε φάση για το Νέιρα, έτρεξε και πρέσαρε συνεχώς.

Βούρος
Με την είσοδο του στην 11αδα βελτιώθηκε η ανορθογραφία και προσέφερε ασφάλεια με τις τοποθετήσεις του και την ψυχραιμία του.

Κοροβέσης
Βελτιώθηκε το ρήγμα που υπήρχε αριστερά και δεν αντιμετώπισε προβλήματα με τον Μανούσο.

Τσιλιανίδης
Αγωνίστηκε λίγο και δεν μπορεί να κριθεί.

Σαρδινέρο
Μπήκε έχοντας άχαρο ρόλο, στην φάση του 94′ λειτούργησε σωστά δίνοντας την μπάλα στον αμαρκάριστο Νέιρα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook