Τι γράφει ο αθλητικός τύπος για το Ατρόμητος – ΟΦΗ: Ούτε λέξη για το πέναλτι

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Τι κατέγραψε η “Press-ing” με τα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Ατρόμητο.

Gazzeta.gr: “Ο ΟΦΗ άντεξε στην πίεση του Ατρόμητου κατά τη διάρκεια του β΄μέρους και μετά την αποβολή του Μεγιάδο στο 52′, οι δυο ομάδες μοιράστηκαν τους βαθμούς παρότι αμφότερες είχαν μεγάλες ευκαιρίες για τη νίκη”.

Sdna.gr: “Ήταν ένα ματς που τα είχε όλα. Όλα, εκτός από εκείνο που ήθελαν και οι δύο. Ατρόμητος και ΟΦΗ έμειναν στο 0-0 και δεν κατάφεραν να μπουν στην πρώτη εξάδα και σε τροχιά πλέι οφ”.

To10.gr: “Παρά την αποβολή του Μεγιάδο από το 52′ ο ΟΦΗ άντεξε κόντρα στον Ατρόμητο και έφυγε με ισοπαλία 0-0 η οποία όμως δεν βολεύει καμία από τις δύο ομάδες στη «μάχη» για την εξάδα”.

Sport-fm.gr: “Οι αξιόμαχοι Κρητικοί άντεξαν στο Περιστέρι και πήραν την ισοπαλία (0-0) παρότι έπαιζαν με δέκα παίκτες από το 52ο λεπτό λόγω αποβολής του Μεγιάδο”.

Sport24.gr: “Όρθιοι οι Κρητικοί με δέκα στο Περιστέρι. 19:11 Ισόπαλοι 0-0 έμειναν στο Περιστέρι ο Ατρόμητος και ο ΟΦΗ για την 16η αγωνιστική της Super League Interwetten, με τους Κρητικούς να αγωνίζονται με δέκα από το 52′”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook