Η αλητεία στο Περιστέρι με φαρδιά πλατιά την σφραγίδα Κλάτενμπεργκ, Σιδηρόπουλου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η, ακόμα μια, διαιτητική αλητεία που γνώρισε ο ΟΦΗ έχει ονοματεπώνυμο και λέγεται Μαρκ Κλάτενμπεργκ με συνοδοιπόρο τον “κορυφαίο Έλληνα διαιτητή”.

Το παραμύθι της ιστορίας με τον Άγγλο αρχιδιαιτητή πρέπει να σταματήσει κάποια στιγμή. Η λέξη “σκουπίδια” που είχε χρησιμοποιήσει ο Μιχάλης Μπούσης μετά το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης είναι, τελικά, λίγη για να χαρακτηρίσει όλη αυτήν την ιστορία που εκτυλίσσεται εις βάρος του ΟΦΗ την φετινή σεζόν. Και αυτός που πλέον έχει δημιουργήσει την κατάσταση στην χώρα μας δεν είναι άλλος από τον Κλάτενμπεργκ. Το γράφαμε και πριν από λίγες ημέρες πως οι ορισμοί του στα παιχνίδια του ΟΦΗ δεν είναι φυσιολογικοί. Σε παιχνίδι μεταξύ δύο ομάδων που παλεύουν για τα play offs, ορίζει τον Βάτσιο και βάζει στο var τον Σιδηρόπουλο που στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα είχε κλείσει τα μάτια σε αποβολή του Φατιόν. Η φωτογραφία μιλάει από μόνη της. Ο Στάρτζεον κάνει το σουτ ο Γούτας μπλοκάρει σαν τερματοφύλακας και άντε ο Βάτσιος δεν το είδε, ο Σιδηρόπουλος στο var μάλλον κοιτούσε τα σουβλάκια αντί για το παιχνίδι. Όσο για την αποβολή του Μεγιάδο, γελάει ο κόσμος και όλος ο ντουνιάς μαζί με τον Βάτσιο να τον έχει σημαδέψει από το πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού.

Αν ο Κλάτενμπεργκ ήρθε στην Ελλάδα για να φτιάξει την δική του ατζέντα και να γίνει πλούσιος εις βάρος των κοροΐδων τότε αυτός μας αξίζει. Αν ήρθε πάλι για να κάνει pr και να αμείβεται με χιλιάδες ευρώ μηνιάτικο και να δημιουργεί την δική του ατζέντα τότε το δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν έχει καμία ελπίδα πλέον.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook