Όρθιος ο ΟΦΗ στο Περιστέρι κόντρα στην αλητεία!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ στάθηκε όρθιος στην αλητεία Βάτσιου, Σιδηρόπουλου – δεν του δόθηκε καθαρό πέναλτι, απέβαλε αναίτια τον Μεγιάδο από το 52′ φεύγοντας από το Περιστέρι με τον βαθμό μένοντας στο 0-0.

Ο Γιώργος Σίμος παρέταξε τον ΟΦΗ με αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα κάνοντας ροτέισον δίνοντας ανάσες σε Βούρο, Στάικο, Σαρδινέρο. Παρέταξε τον ΟΦΗ με 5-4-1 με τον Βάτερμαν κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα δεξιά ο Ουές, αριστερά ο Λυμπεράκης με τους Σελίμοβιτς, Βαφέα, Διαμαντή στο κέντρο της άμυνας. Στην μεσαία γραμμή, σε σχήμα ρόμβου, έπαιξαν οι Μπαλογιάννης, Μεγιάδο, Νέιρα, Στάρτζεον και στην κορυφή ο Γρίβας.

Ο ΟΦΗ μπήκε καλά στο γήπεδο με συνεχές πρέσινγκ κατάφερε να εξουδετερώσει τον Ατρόμητο που απειλούσε μόνο μέσα από σέντρες και στημένες φάσεις. Αντιθέτως ο ΟΦΗ ήταν εκείνος που παρουσιάστηκε πιο απειλητικός από τον Ατρόμητο και προσπαθούσε με κάθετες πάσες, στην πλάτη της άμυνας του Μανδά, να βγάλει φάσεις. Ο ΟΦΗ του πρώτου ημιχρόνου, με εξαίρεση ένα 8λεπτο, ήταν ανώτερος των γηπεδούχων και στο 27′ έγινε η φάση που αποτέλεσε ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος. Ο Στάρτζεον έκανε το σουτ, Βάτσιος και Σιδηρόπουλος στο var δεν είδαν ποτέ το χέρι του Γούτα σε μια φάση όπου υπάρχει ξεκάθαρη φάση. Ο Ατρόμητος απείλησε με πλασέ του Μανούσου ενώ νωρίτερα ο Γρίβας σκόραρε ενώ ήταν οριακά οφσάιντ καισ το 45′ χάθηκε η μεγαλύτερη ευκαιρία με την κεφαλιά του Μπαλογιάννη να βρίσκει το δεξί δοκάρι του Μανδά.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Σίμος έβαλε τον Βούρο αντί του Σελίμοβιτς που αισθάνθηκε ενοχλήσεις και τον Στάικο αντί του Μπαλογιάννη.

Οι παίκτες του Γιώργου Σίμου μπήκαν δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και στο 52′ η σφαγή συνεχίστηκε με τον Βάτσιο να ανακαλύπτει κάρτα σε φάουλ του Μεγιάδο αφήνοντας τον ΟΦΗ με 10 παίκες καθώς απέβαλε τον Αργεντινό.

Παρότι ο ΟΦΗ έμεινε με 10 παίκτες από πολύ νωρίς δεν επέτρεψε στον Ατρόμητο να πιέσει, ο Σίμος διάβασε εξαιρετικά το παιχνίδι και μετά από ένα 10λεπτο που πίεσαν οι γηπεδούχοι, έκανε την κίνηση ματς ανεβάζοντας τον Βαφέα στα χαφ απορροφώντας την πίεση τους ενώ ο ίδιος έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Μανδά να διώχνει σε κόρνερ το σουτ του Στάικου. Οι γηπεδούχοι παρότι έπαιζαν με αριθμητικό πλεονέκτημα απειλούσαν μόνο με σουτ έξω από την περιοχή του Βάτερμαν.

Μπείτε στο LIVE CENTER του Gentikoule

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook