Ανεβαίνει η πίστα δυσκολίας από σήμερα και για όλο τον Γενάρη

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ φιλοξενείται στο Περιστέρι (live 17.15 NS2, Athletic Radio 104,2, Gentikoule) από τον Ατρόμητο και μετά τη νίκη επί της Λαμίας θέλει να φύγει αλώβητος από την Αθήνα.

Μετά την σημαντική νίκη επί της Λαμίας την περασμένη Πέμπτη, αρχίζουν τα δύσκολα για τον ΟΦΗ που καλείται να αντιμετωπίσει τόσο τις πολλές απουσίες που έχει, όσο και το πρόγραμμα που δυσκολεύει από σήμερα μέχρι και τις αρχές του Φλεβάρη. Κόντρα στον Ατρόμητο που προέρχεται από την σπουδαία νίκη επί του ΠΑΟΚ, ο ΟΦΗ καλείται να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και να μην αφήσει στην μέση, ότι άφησε στο Αγρίνιο την περασμένη Κυριακή όταν και προηγήθηκε επί του Παναιτωλικού αλλά στο τέλος γνώρισε την ήττα με δύο γκολ μέσα σε λίγα λεπτά.

Στον πάγκο του ΟΦΗ θα βρίσκεται ξανά ο Γιώργος Σίμος που απουσίασε την περασμένη Πέμπτη λόγω της εγκυμοσύνης της συζύγου του ενώ διαθέσιμος είναι ξανά ο Χουάν Νέιρα που εξέτισε την μια αγωνιστική της τιμωρίας του κόντρα στην Λαμία.

H αποστολή του ΟΦΗ για το σημερινό παιχνίδι: Βάτερμαν, Σωτηρίου, Σηφάκης, Ουές, Λυμπεράκης, Σελίμοβιτς, Στάρτζεον, Νέιρα, Σολίς, Βαφέας, Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Τσιλιανίδης, Σαρδινέρο, Γκαργκαλατζίδης, Στάικος, Γρίβας, Μεγιάδο, Κοροβέσης, Σουρνάκης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook