Γενάρης: Ο μήνας που θα κρίνει την είσοδο στα play offs

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο χρόνος ξεκινάει αμέσως για τον ΟΦΗ με το παιχνίδι στο Αγρίνιο και μέσα στον πρώτο μήνα του 2021 θα ξεκαθαρίσουν όλοι οι στόχοι σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Μετά από μια πενθήμερη άδεια, λόγω Χριστουγέννων, ο ΟΦΗ επέστρεψε σήμερα στο γήπεδο και ξεκινάει την προετοιμασία του για ένα 2021 που μπαίνει φορτσάτο αλλά κυρίως απαιτητικό για τους παίκτες του Γιώργου Σίμου. Ο ΟΦΗ μέσα στον πρώτο μήνα της νέας χρονιάς θα δώσει συνεχόμενα παιχνίδια, με δύο εμβόλιμες αγωνιστικές και ενώ θα μπει και στις υποχρεώσεις του κυπέλλου Ελλάδας. Κάτι που πρακτικά σημαίνει πως αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Παναιτωλικό, ο ΟΦΗ για τις επόμενες τρεις βδομάδες θα δίνει δύο παιχνίδια την εβδομάδα. Το Σάββατο το καταγράψαμε λεπτομερώς πως με το υπάρχον ρόστερ να είναι αποψιλωμένο, λόγω τραυματισμών, ο Γενάρης προμηνύεται ιδιαίτερα δύσκολος. Αρκετοί είναι οι παίκτες που θα λείψουν μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα ενώ είναι σίγουρο πως θα υπάρξουν απώλειες και για κάρτες (π.χ. ο Νέιρα είναι ήδη στο όριο).

Ο Ιανουάριος μπαίνει και θα κρίνει, σε μεγάλο βαθμό, το που θα φτάσει ο φετινός ΟΦΗ. Αν θα διεκδικήσει μέχρι τέλους την είσοδο του στα play offs – έστω και για λόγους γοήτρου – ή πόσο μακριά μπορεί να φτάσει στο Κύπελλο Ελλάδας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook