Λυμπεράκης: “Αξίζαμε περισσότερα…”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στις φάσεις που δεν έγιναν γκολ από πλευράς ΟΦΗ στάθηκε ο Οδυσσέας Λυμπεράκης μιλώντας στη Nova.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Οδυσσέα Λυμπεράκη:

«Είχαμε αρκετές προϋποθέσεις να ανοίξουμε το σκορ. Απλά ο αντίπαλος μετά τις μαζεμένες ευκαιρίες που κάναμε, ήταν πιο αποτελεσματικός κι έκανε το 1-0. Αξίζαμε περισσότερα…».

Για το αν ήταν θέμα μυαλού: «Δεν έγινε κάτι σκόπιμα, πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου, τις φάσεις μας έπρεπε να τις εκμεταλλευτούμε και να τις κάνουμε γκολ. Αυτό έλειψε».

Για το πλάνο του ΟΦΗ με πολλούς Έλληνες: «Είναι πολύ ωραίο να παίζεις αυτό το ποδόσφαιρο. Ο προπονητής προσπαθεί να μας περάσει πως ό,τι κάνουμε πρέπει να το κάνουμε μέσα απ’ το ποδόσφαιρο, να παίζουμε κυριαρχικό ποδόσφαιρο. Αυτό φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο. Δε μας επηρεάζει μια νίκη ή μια ήττα, προσπαθούμε μέσα απ’ τους αγώνες να βελτιωνόμαστε και να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Φυσικά και δεν τελειώνει το Πρωτάθλημα απ’ το πρώτο μισό, έχουμε πολύ καιρό μπροστά μας. Έχουμε τη διακοπή, καιρό να δουλέψουμε και να κάνουμε ό,τι μπορούμε».

Για τον κόσμο που λείπει: «Ο κόσμος του ΟΦΗ είναι ο 12ος παίκτης σε αυτή την ομάδα. Σε όλες τις ομάδες λείπει ο κόσμος απ’ τα γήπεδα, ελπίζω και θα ευχηθώ να γίνει κάτι καλό και να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα».

Για το τι θέλει να ευχηθεί: «Να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο υγεία, χωρίς αυτό δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Υγεία και όλα τα άλλα θα έρθουν».

Για το τι θα ζήταγε απ’ τον Άγιο Βασίλη: «Αυτό, να έχω υγεία εγώ, η οικογένειά μου και όλος ο κόσμος φυσικά».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook