Με 5-4-1 κόντρα στον Άρη και μια θέση παίζεται στην ενδεκάδα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ ολοκληρώνει την Παρασκευή την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον Άρη και από την στιγμή που ο Γιαννούλης δεν δείχνει να προλαβαίνει όλα δείχνουν πως επιστρέφει ο Βαχίντ Σελίμοβιτς.

Όπως γράψαμε νωρίτερα ο Κώστας Γιαννούλης δύσκολα θα προλάβει το παιχνίδι με τον Άρη ενώ η συμμετοχή του Ουές θα κριθεί στην τελευταία προπόνηση με τις πιθανότητες πάντως να είναι υπέρ του. Ωστόσο το θέμα που “καίει” τον Σίμο είναι η πιθανή απουσία του Γιαννούλη καθώς ο αρχηγός του ΟΦΗ έδειξε να ταιριάζει απόλυτα στην τριάδα με Βούρο, Διαμαντή. Σε περίπτωση που τελικά ο Γιαννούλης δεν τα καταφέρει, εκείνος που θα πάρει την θέση του θα είναι ο Βαχίντ Σελίμοβιτς. Ο 23χρονος στόπερ δεν αγωνίστηκε ξανά από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό όπου δεν βρέθηκε σε καλή μέρα και κόντρα στον Άρη είναι πολύ πιθανό να επανέλθει στο αρχικό σχήμα.

Από εκεί και πέρα δεν φαίνεται να παίζεται άλλη θέση στο αρχικό σχήμα με τον Γιώργο Σίμο να διατηρεί το 5-4-1 με τον Χουάν Νέιρα να επιστρέφει στο αρχικό σχήμα όπου αναμένεται να πάρει την θέση του Μπαλογιάννη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook