Με Μπούση η προπόνηση του ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείγμα της συσπείρωσης που υπάρχει στον σύλλογο αποτελεί και η παρουσία του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ στην προπόνηση που έγινε στο “Γεντί Κουλέ”.

48 ώρες πριν το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς και άπαντες στο στρατόπεδο του ΟΦΗ θέλουν να κλείσουν το 2020 με ένα νικηφόρο αποτέλεσμα ώστε να μειωθεί ακόμα περισσότερο η βαθμολογική ψαλίδα με την πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα. Άλλωστε, εάν ο ΟΦΗ καταφέρει να κερδίσει τον Άρη, δεν αποκλείεται να βρεθεί ξανά πέμπτος καθώς αυτήν την αγωνιστική ο Παναθηναϊκός (18 βαθμοί) φιλοξενείται στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ, ο Βόλος (15 βαθμοί) στην Ριζούπολη από την ΑΕΚ ενώ ο Αστέρας Τρίπολης (16 βαθμοί) παίζει στα Γιάννενα με αντίπαλο τον ΠΑΣ. Κάτι που σημαίνει πως από την παραπάνω τετράδα, ο ΟΦΗ είναι ο μοναδικός που έχει εντός έδρας παιχνίδι και καλείται να κερδίσει για δεύτερη φορά μέσα στο Ηράκλειο κατά την διάρκεια του πρώτου γύρου.

Στον ΟΦΗ το κλίμα είναι εξαιρετικό, η ψυχολογία μετά το διπλό στο Αλκαζάρ βρίσκεται σε πολύ καλό ψυχολογικό επίπεδο όπως και η απαραίτητη συσπείρωση για το τελευταίο ματς του 2020 προκειμένου να έρθουν οι γιορτές μέσα σε καλό κλίμα. Η συσπείρωση στις τάξεις του ΟΦΗ είναι σημαντική και δείγμα αποτελεί και το γεγονός πως την προπόνηση της Πέμπτης παρακολούθησε και ο μεγαλομέτοχος της ομάδας Μιχάλης Μπούσης που βρίσκεται ήδη στο Ηράκλειο. Ο ισχυρός άνδρας του ΟΦΗ βρέθηκε στο “Γεντί Κουλέ” και παρακολούθησε το πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Γιώργου Σίμου ενώ πριν αναχωρήσει για τις Ηνωμένες Πολιτείες θα βρεθεί στις εξέδρες του γηπέδου για το ματς κόντρα στον Άρη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook