Βγήκε στην αγορά για φορ ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στην απόκτηση ενός επιθετικού επικεντρώνονται στον ΟΦΗ και ήδη  έχει ξεκινήσει η διαδικασία για την μεταγραφή στην γραμμή κρούσης.

Ο Γενάρης έρχεται σε δύο εβδομάδες και στον ΟΦΗ μη αφήνοντας τίποτα στην τύχη του έχει ξεκινήσει τις διεργασίες για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. Ο πρώτος και κύριος στόχος του ΟΦΗ είναι να προχωρήσει στην απόκτηση ενός επιθετικού και ήδη έχει βγει στην αγορά αναζητώντας φορ με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Η ανάγκη απόκτησης ενός επιθετικού κρίνεται επιτακτική καθώς, μέχρι στιγμής, έχει βγει η μετατόπιση του Αντριάν Σαρδινέρο από τα εξτρέμ στην κορυφή της επίθεσης ωστόσο από εκεί και πέρα οι Γιάννου, Γκαργκαλατζίδης δεν έχουν δώσει τις απαιτούμενες λύσεις με αποτέλεσμα να δημιουργείται λειψυδρία στην συγκεκριμένη θέση.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Gentikoule, ήδη ο Γιώργος Σαμαράς έχει βγει στην αγορά και βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με μάνατζερ τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό ενώ στο στόχαστρο του ΟΦΗ βρίσκονται συγκεκριμένοι μεταγραφικοί στόχοι. Η βασική μεταγραφική αναζήτηση του ΟΦΗ είναι η εύρεση ενός επιθετικού ωστόσο δεν αποκλείεται άλλη προσθήκη ενόψει του δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook