Τι γράφει ο αθλητικός τύπος για το ΑΕΛ – ΟΦΗ: “Διπλό εξάδας για τον ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τι κατέγραψε η “Press-ing” με τα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων για το παιχνίδι του ΟΦΗ με την ΑΕΛ.

To10.gr: “Ο Σπαρβ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και ο ΟΦΗ πήρε σπουδαίο διπλό σε ένα κακό ματς επί της ΑΕΛ που ζορίζεται όλο και περισσότερο”.

Sdna.gr: “Τεράστιο διπλό ο ΟΦΗ, στα… τάρταρα η ΑΕΛ! Ο ΟΦΗ με αυτογκόλ του Σπαρβ, πήρε διπλό… εξάδας και άφησε την ΑΕΛ για όγδοο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα και στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας”.

Gazzetta.gr: To αυτογκόλ του Σπαρβ, ήταν αυτό που έκανε την διαφορά στην κακής ποιότητας αναμέτρηση του Αλκαζάρ και έτσι ο ΟΦΗ έφυγε νικητής με 1-0 κόντρα στην ΑΕΛ!

Sport24.gr: “ΟΦΗ νίκησε 1-0 την ΑΕΛ στο Αλκαζάρ, παιχνίδι που κρίθηκε από το αυτογκόλ του Σπαρβ στο 58′, για τη 12η αγωνιστική της Super League Interwetten. Αυτή ήταν η 4η επικράτηση των Κρητικών στο πρωτάθλημα, που έφτασαν τους 15 βαθμούς. Οι Θεσσαλοί έχουν μόλις μια νίκη στο πρωτάθλημα και βρίσκονται προτελευταίοι στην κατάταξη”.

Sport-fm.gr: “Διά… ποδός Σπαρβ ο ΟΦΗ! Ο ΟΦΗ πέρασε από την Λάρισα επικρατώντας με 1-0, με τον Σπαρβ να κρίνει το ματς με το αυτογκόλ που πέτυχε”.

Onsports.gr: Νικηφόρα πέρασε ο ΟΦΗ από το Αλκαζάρ, επικρατώντας 1-0 της ΑΕΛ. Οι Κρητικοί ήταν καλύτεροι και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη, χάρη στο αυτογκόλ του Σπαρβ στο 58’. Οι «βυσσινί» για ένα ακόμη παιχνίδι δεν είχαν καλή εικόνα, καθώς δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν κινδύνους στην εστία των Κρητικών”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook