Οι δρόμοι του Σίμου στον πηγαιμό για το Αλκαζάρ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το κέντρο που άδειασε ξανά, πάνω που είχε γεμίσει, η επιστροφή του Βούρου και πως ο ΟΦΗ μπορεί να παρουσιαστεί πιο συμπαγής στην Λάρισα.

Για το αμυντικό πρόβλημα του ΟΦΗ δεν χρειάζεται να πούμε πολλά πράγματα. Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους και τα 18 γκολ παθητικό τα λένε όλα. Ο ΟΦΗ δεν έχει κρατήσει το μηδέν από το παιχνίδι με την Λαμία τον περασμένο Μάρτη. 18 συνεχόμενα παιχνίδια που ο ΟΦΗ έχει δεχτεί γκολ και αυτό είναι ένα γεγονός που μαρτυράει την (μεγάλη) αδυναμία του να κρατήσει απαραβίαστη την εστία του.

Πλέον μπροστά στον ΟΦΗ υπάρχει το παιχνίδι με την ΑΕΛ, ένα ματς που μετά και τους τραυματισμούς των Σακόρ, Ντε Γκουζμάν και σε συνδυασμό με την απουσία του τιμωρημένου Νέιρα, το κέντρο άδειασε ξανά. Πάνω που όλοι έλεγαν πως μετά την διακοπή του Νοέμβρη, θα υπήρχαν τόσες επιστροφές αρκούσαν τα δύο τελευταία παιχνίδια για να ξεμείνει ο ΟΦΗ από λύσεις πρώτης γραμμής.

Το θέμα πλέον είναι τι θα κάνει ο Γιώργος Σίμος για να βρει τις λύσεις κόντρα στην λειψυδρία που υπάρχει για το παιχνίδι με την ΑΕΛ. Θα επιστρέψει σε ενδεκάδα με τριάδα στα στόπερ μιας και ο Βούρος είναι πλέον πανέτοιμος και η παρουσία του 25χρονου στόπερ προσφέρει σιγουριά και ασφάλεια στα μετόπισθεν ενώ από την στιγμή που υπολογίζονται όλοι οι στόπερ, είναι μια επιλογή προκειμένου να καμουφλαριστούν τα προβλήματα που υπάρχουν στην μεσαία γραμμή;

Ο άλλος δρόμος του Σίμου είναι να διατηρήσει το 4-2-3-1 στην μεσαία γραμμή και είτε να δούμε ξανά τον Στάρτζεον στον άξονα ως αντί – Νέιρα – κάτι που είδαμε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ ωστόσο αυτή η λύση αφαιρεί δύναμη από τα άκρα όπου ο Πορτογάλος μπορεί να κάνει την διαφορά. Προς το παρόν ο Σίμος δεν έχει ανοίξει ακόμα τα χαρτιά του στις προπονήσεις ωστόσο από σήμερα που μπαίνει η προετοιμασία του ΟΦΗ στην τελική ευθεία για το παιχνίδι του Σαββάτου, δεν αποκλείεται να γίνουν γνωστές οι πρώτες σκέψεις του για το Αλκαζάρ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook