Για να κερδίσει την Κυριακή πρώτα δεν πρέπει να δεχτεί γκολ και μετά να βάλει

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Απόλλωνας που σκοράρει συνεχώς και ο ΟΦΗ που δεν πρέπει να δεχτεί γκολ την Κυριακή.

Πριν από τα δύο προηγούμενα παιχνίδια κόντρα σε Βόλο, ΠΑΣ Γιάννινα έγραφα ξεκάθαρα πως η επίθεση είναι αυτή που θα φέρει τις νίκες. Ο ΟΦΗ είχε τα εργαλεία, οι επιστροφές ήταν μαζικές σε χαφ και επίθεση και ήταν δεδομένο πως η ξεχωριστή ποιότητα που είχε ο καθένας από αυτούς, μπορούσε να βρει τις λύσεις. Αυτό συνέβη κόντρα στον Βόλο με Σαρδινέρο, Νέιρα, Ντε Γκουζμάν, αυτό έγινε και με τον ΠΑΣ με την εξυπνάδα του Σαρδινέρο και την ευστροφία του Νέιρα.

Η ομάδα του Παράσχου ναι μεν βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας αλλά μέχρι στιγμής έχει πετύχει 8 γκολ και η παραγωγικότητα της στην επίθεση είναι δεδομένη αφού δεν έχει σκοράρει μόνο στο Καραϊσκάκη. Την ίδια ώρα ο ΟΦΗ έχει πετύχει 14 γκολ – επίδοση που είναι η 4η καλύτερη στην Ελλάδα αλλά στον αντίποδα έχει δεχτεί 16 γκολ – αριθμός που τον φέρνει στην χειρότερη θέση μαζί με την ουραγό Λαμία ενώ η άμυνα του Απόλλωνα “μπάζει” επίσης αφού με τον 14 γκολ παθητικό είναι η τρίτη χειρότερη.

Η απουσία του Μεγιάδο αλλά (κυρίως αυτή) και του Ντε Γκουζμάν θα δημιουργήσει μια λειψυδρία στις επιλογές στα χαφ και την επίθεση ωστόσο υπάρχει και πάλι η ποιότητα για να γίνει η διαφορά: Στάρτζεον, Σαρδινέρο, Νέιρα είναι παίκτες που μπορούν και έχουν την ικανότητα να δώσουν το κάτι παραπάνω στο μεσοεπιθετικό κομμάτι της λειτουργίας του ΟΦΗ. Όμως αν είναι ένας παράγοντας που θα κρίνει το ματς την Κυριακή, αυτός θα είναι το μηδέν στην εστία του Σωτηρίου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook