Ο στόχος του “Πέρι” για τον ΟΦΗ: “Τελικός κυπέλλου και… ανάβαση σε ένα πόντιουμ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο συνεργάτης του Γιώργου Σίμου Περικλής Παπαπαναγής μίλησε για το τι θέλει να ζήσει με τον ΟΦΗ ενώ εξέφρασε για ακόμα μια φορά την απόλυτη βεβαιότητα του στις δυνάμεις της ομάδας.

«Με πιάσατε λίγο απροετοίμαστο. Δεν είμαι ένας άνθρωπος των ονείρων, με τη λογική ότι μου αρέσει περισσότερο η δράση. Το όνειρο είναι λίγο θεωρητικό. Βέβαια, αν δεν ονειρευτείς, πώς θα κατακτήσεις. Μια συμμετοχή σε ένα τελικό Κυπέλλου και μια ανάβαση σε ένα πόντιουμ θα ήθελα να το ζήσω» είπε αρχικά στον τηλεοπτικό σταθμό Κρήτη Tv.

Όσο για τη μέχρι τώρα πορεία του ΟΦΗ στο φετινό πρωτάθλημα της Super League υπογράμμισε: «Η ομάδα θα μπορούσε να έχει μεγαλύτερη βαθμολογική συγκομιδή, αλλά εκείνο που μας αφορά, κυρίως, είναι ότι μέσα σ’ αυτές τις 10 αγωνιστικές έχει δείξει σταθερότητα και ένα πλάνο, που δουλεύουμε καθημερινά για αυτό. Μέχρι να ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος, εκτιμούμε ότι θα είμαστε πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Εκείνο που πρέπει να ειπωθεί είναι ότι ο τρόπος που διεκδικούμε τις νίκες είναι σημαντικός. Το αποτέλεσμα μπορεί να κριθεί από πολλούς παράγοντες, όμως ο τρόπος είναι ο ίδιος σε όλα τα παιχνίδια. Ευελπιστούμε ότι στο μέλλον θα πετύχουμε όλους τους αγωνιστικούς στόχους».

Παράλληλα, ήταν ξεκάθαρος ότι το νικηφόρο αποτέλεσμα είναι σημαντικό να περνάει μέσα από το ελκυστικό ποδόσφαιρο: «Το πλάνο και όλος ο οργανισμός έχει σταθερότητα σ’ αυτά που πιστεύει. Για μας είναι κυρίαρχο στοιχείο ο τρόπος που κερδίζεις. Εμείς θέλουμε να παίξουμε ένα ποδόσφαιρο συνδυαστικό, ελκυστικό και να σέβεται το ίδιο το ποδόσφαιρο. Αυτές είναι οι βασικές αρχές».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook