Θέμα: Ο “Σάρδι” ως “ψευτοεννιάρι” βγάζει τον ΟΦΗ στον αφρό

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Σαρδινέρο έχει πετύχει 4 γκολ ενώ έχει συμμετοχή έμμεσα σε άλλα τέσσερα δικαιώνοντας τον Γιώργο Σίμο που τον μετέφερε στην κορυφή της επίθεσης βγάζοντας τον από τα άκρα.

Είναι αλήθεια πως ο Ισπανός μεσοεπιθετικός δεν ξεκίνησε καθόλου καλά την χρονιά. Η εικόνα του ήταν αναιμική τόσο στα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας του ΟΦΗ, όσο και στα πρώτα επίσημα απέναντι σε Παναιτωλικό και Απόλλωνα Λεμεσού.

Έκανε “σεφτέ” στα γκολ κόντρα στην Λαμία και από τότε γύρισε ο διακόπτης για τον Ισπανό ποδοσφαιριστή. Το γκολ που πέτυχε στην Λαμία αποδείχθηκε και το νικηφόρο για τον ΟΦΗ που πέτυχε την πρώτη νίκη της χρονιάς και από εκεί και πέρα, ως φορ πλέον, αποτελεί έναν από τους στυλοβάτες της ομάδας του Γιώργου Σίμου. Παρότι υποχρεώθηκε να χάσει δύο παιχνίδια με ΑΕΚ, Ολυμπιακό λόγω του τραυματισμού του στην Τρίπολη, επέστρεψε στην ενδεκάδα στην 9η αγωνιστική κόντρα στον Βόλο όπου έκανε τα πάντα: Σκόραρε, κέρδισε πέναλτι και την αποβολή του Σάντες!

Το ψηλό ποδοσφαιρικό iq που χαρακτηρίζει τον Αντριάν Σαρδινέρο τον μετέτρεψε σε ένα φορ κανονικό και μπορεί να μην διακρίνεται για την ταχύτητα του ή για τα προσόντα του, να μην έχει την ικανότητα του Στάρτζεον στις επιθέσεις ένας εναντίον ενός όμως η ιδιοφυία που δείχνει μέσα στο γήπεδο, είναι ικανή να τον μετατρέψει σε έναν παίκτη killer. Χθες και παρότι είναι με πλάτη προς την εστία, στην φάση από την οποία ξεκινάει το γκολ του ΟΦΗ, κάνει μια πανέξυπνη κίνηση αδειάζοντας τον προσωπικό του αντίπαλο και αν δεν ήταν ο Χουτεσιώτης θα πετύχαινε το γκολ της χρονιάς.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook