Πάνω που βρήκε χημεία, υποχρεώνεται να ανακατέψει ξανά την τράπουλα!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Πάνω που τα κεντρικά χαφ του ΟΦΗ έβρισκαν την απαραίτητη, μεταξύ τους χημεία, ο Γιώργος Σίμος υποχρεώνεται να αλλάξει το κέντρο ενόψει Απόλλωνα.

Τόσο κόντρα στον Βόλο, όσο και κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Γιώργος Σίμος παρέταξε την ίδια τριάδα των χαφ: Μεγιάδο, Ντε Γκουζμάν και Νέιρα. Πλέον στο παιχνίδι της Κυριακής οι δύο από τους τρεις δεν θα είναι διαθέσιμοι. Ο μεν Μεγιάδο λόγω τιμωρίας και ο δε Ντε Γκουζμάν λόγω του τραυματισμού του. Το χειρότερο είναι πως ενώ η μεσαία γραμμή του ΟΦΗ έδειξε να λειτουργεί πολύ καλά, κυρίως απέναντι στον Βόλο, ενώ η ποιότητα του Ολλανδού κάλυπτε απολύτως το κενό που άφησε πίσω του ο Ναμπί, ήρθε ο τραυματισμός του να τον ρίξει στα πιτς.

Πλέον ο Σίμος προετοιμάζει τον ΟΦΗ χωρίς δύο από τους πιο ποιοτικούς μέσους του και υποχρεώνεται να ανακατέψει την τράπουλα για το ματς της Κυριακής με μοναδική σταθερά τον Χουάν Νέιρα που θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα του ΟΦΗ. Σημασία έχει το πως ο Γιώργος Σίμος θα προσπαθήσει να βρει την καλύτερη φόρμουλα ώστε να καλύψει το κενό (και) του Ντε Γκουζμάν ενώ στα προηγούμενα παιχνίδια είδαμε τον Φάμπιο Στάρτζεον να παίζει στον άξονα. Ωστόσο, όπως φάνηκε δεν ταιριάζει η θέση στον Πορτογάλο που εγκλωβίζεται εκεί ενώ αντιθέτως ως winger μετράει δύο γκολ στα τελευταία  ισάριθμα παιχνίδια.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook