Ώρα να βγει μπροστά ο Νέιρα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ελλείψει Ναμπί, Ντε Γκουζμάν όλο το βάρος του παιχνιδιού του ΟΦΗ πέφτει πάνω στον Αργεντινό μέσο για την δύσκολη συνέχεια που περιμένει την ομάδα.

Ο Αντίλ Ναμπί ήδη έχει στο μυαλό του την σεζόν 2020 – 2021, ο Ντε Γκουζμάν δεν υπολογίζεται για τον επόμενο μήνα μετά την θλάση β’ βαθμού που υπέστη στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα και πλέον ο μοναδικός παίκτης που έχει την ικανότητα, την αξία και την προσωπικότητα για να αποτελέσει τον ηγέτη του ΟΦΗ στα επόμενα παιχνίδια. Πλέον μετά την απώλεια δύο από τους πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ όλο το βάρος πέφτει πάνω στον Αργεντινό μαέστρο του ΟΦΗ. Είναι τέτοια η επίδραση του Χουάν Νέιρα στο παιχνίδι του ΟΦΗ που βρίσκεται μέσα στα 3/4 των γκολ που έχουν επιτευχθεί στο φετινό πρωτάθλημα με τον 31χρονο χαφ να είναι στα 9 από τα 14!

Πλέον ο ΟΦΗ είναι υποχρεωμένος να πορευτεί μέσα στον επόμενο μήνα και τα τρία παιχνίδια, που ακολουθούν μέχρι το κλείσιμο του 2020, κόντρα σε Απόλλωνα, ΑΕΛ, Άρη χωρίς τους δύο βασικούς του άξονες και ο Νέιρα αναλαμβάνει όλο το βάρος του παιχνιδιού του ΟΦΗ. Η ποιότητα του είναι αδιαμφισβήτητη όπως και η ηγετική φυσιογνωμία του στο γήπεδο. Κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα μπορεί να μην έκανε όλα όσα έκανε στον Βόλο ωστόσο και πάλι ήταν εκείνος που κέρδισε το πέναλτι αλλά και να το μετουσιώσει σε γκολ δίνοντας στον ΟΦΗ ένα πολύτιμο τρίποντο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook