Μαθαίνει από τα λάθη του και προχωράει

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η τρίτη γκέλα δεν έγινε κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και σε σχέση με τα ματς κόντρα σε Ατρόμητο, Παναθηναϊκό χθες δεν επέτρεψε στον ΠΑΣ να πιστέψει ότι μπορεί να φτάσει στην ισοφάριση.

Μόλις το παιχνίδι μπήκε στις καθυστερήσεις ξεκίνησαν να εμφανίζονται πάνω από το “Γεντί Κουλέ” τα φαντάσματα του αγώνα που ο ΟΦΗ έχασε δύο νίκες μέσα από τα χέρια του. Τόσο κόντρα στον Ατρόμητο, όσο και απέναντι στον Παναθηναϊκό ο ΟΦΗ κρατούσε τις νίκες στα χέρια του που του έφυγαν στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Χθες, τουλάχιστον σε ένα κομμάτι ειδικών συνθηκών όπως συνέβη στα τελευταία λεπτά του αγώνα με τον ΠΑΣ, ο ΟΦΗ ήταν πιο ψύχραιμος, το πρέσινγκ με τον Γιάννου και τον Σαρδινέρο έγινε πιο σωστά και η επιλογή του Σίμου να περάσει στο παιχνίδι τον Βούρο αλλάζοντας την διάταξη του από 4-2-3-1 σε 3-5-2 έφερε και τη νίκη. Με την ταυτόχρονη παρουσία Γιάννου, Σαρδινέρο οι φιλοξενούμενοι υποχρεώθηκαν να παραμείνουν πίσω αφού κράτησαν τους Παντελάκη, Κάργα έξω από την περιοχή του ΠΑΣ με αποτέλεσμα δύο φορές (στις καθυστερήσεις) να γυρίσουν την μπάλα πίσω στον Χουτεσιώτη αντί να προωθήσουν το παιχνίδι της ομάδας τους προς την περιοχή του Σωτηρίου.

Κάτι που δεν συνέβη σε κανένα από τα δύο ματς με Ατρόμητο, ΠΑΟ και ειδικά κόντρα στους “πράσινους” όπου είδαμε στα τελευταία δύο λεπτά να έχουν κατασκηνώσει στην περιοχή του Βάτερμαν. Χθες αντιθέτως αυτό συνέβη μόλις σε μια φάση που προήλθε από το φάουλ που κέρδισε στο κέντρο του γηπέδου και όπως αναμενόταν η μπάλα πήγε με σέντρα μέσα στην περιοχή του ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook