ΟΦΗ: Τα πλάνα του Σίμου για το παιχνίδι με τον Βόλο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Γιώργος Σίμος φαίνεται πως έχει καταλήξει στα περισσότερα πρόσωπα που θα ξεκινήσουν στο ματς της Δευτέρας.

Από το πρωί της Πέμπτης ο ΟΦΗ μπήκε στην τελική ευθεία για το παιχνίδι με τον Βόλο που θα γίνει το απόγευμα της Δευτέρας στις 19.30.

Όπως φαίνεται και από τις προπονήσεις των τελευταίων ημερών, ο Γιώργος Σίμος έχει καταλήξει στα περισσότερα πρόσωπα της ενδεκάδας ενώ θα περιμένει να δει τι θα γίνει και με τον Απόστολο Γιάννου που στις τελευταίες προπονήσεις ακολουθεί πρόγραμμα αποφόρτισης.

Το σημαντικότερο όλων είναι ότι σε σχέση με τα παιχνίδια πριν την διακοπή, ο Σίμος υπολογίζει τους Νέιρα, Σαρδινέρο, Γιαννούλη, Γρίβα, Σολίς με τους τρεις πρώτους να επιστρέφουν στο αρχικό σχήμα μετά από αρκετό καιρό.

Όπως γράψαμε νωρίτερα, ο Γιώργος Σίμος αναμένεται να αλλάξει την διάταξη του ΟΦΗ και από 5-4-1 να επαναφέρει το 4-2-3-1 καθώς έχει περισσότερες επιλογές – άρα και την ευχέρεια να γυρίσει την ενδεκάδα σε ένα πιο ορθολογικό σχήμα.

Κάτω από τα δοκάρια του ΟΦΗ δεν πρόκειται να υπάρξει αλλαγή με τον Βάτερμαν ενώ στην άμυνα είναι ανοικτά όλα όσον αφορά το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Αυτήν την στιγμή το πιο πιθανό δίδυμο είναι εκείνο των Διαμαντή και Γιαννούλη που θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα ενώ στα άκρα δεν θα υπάρξουν αλλαγές με τους Ουές και Κοροβέση να παίζουν δεξιά και αριστερά.

Στην μεσαία γραμμή η επιστροφή του Χουάν Νέιρα αλλάζει τους συσχετισμούς καθώς ο Αργεντινός είναι game changer και η παρουσία του στο αρχικό σχήμα ανεβάζει τον ΟΦΗ σε όλα τα επίπεδα. Στο αρχικό σχήμα θα είναι και ο συμπατριώτης του, Μιγκέλ Μεγιάδο ενώ όπως αναφέραμε χθες όλα δείχνουν πως ο Τζόναθαν Ντε Γκουζμάν θα κάνει ντμπούτο στο αρχικό σχήμα του ΟΦΗ.

Τέλος στην επίθεση στον ΟΦΗ θα περιμένουν τις δύο επόμενες προπονήσεις καθώς ο Γιάννου ακολούθησε χθες και σήμερα πρόγραμμα αποφόρτισης ενώ πλέον ο Σίμος μπορεί να υπολογίζει και στους Σαρδινέρο, Σολίς. Δεδομένη είναι η παρουσία του Φάμπιο Στάρτζεον που θα πάρει μετάθεση για τα άκρα της επίθεσης και από εκεί και πέρα όλα είναι ανοικτά: Είτε θα επανέλθει ο “Σάρδι” στην κορυφή της επίθεσης, εκεί όπου φάνηκε να δένει άψογα, είτε θα ξεκινήσει βασικός ο Γιάννου και ο Ισπανός θα πάει στο άλλο άκρο της επίθεσης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook