“Ο κορονοϊός βρήκε τον Κορωνάκη με καθαρά πνευμόνια και τον κέρδισα”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Σήφης Κορωνάκης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για την περιπέτεια που έζησε με τον κορονοϊό και έστειλε το δικό του μήνυμα προς όλο τον κόσμο για το πόσο προσεκτικός πρέπει να είναι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σήφης Κορωνάκης στον Athletic Radio 104,2

Για το πως βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό: “Δεν γνωρίζω που κόλλησα. Την 1η Νοεμβρίου πήγα στο Ρέθυμνο που έτρεξα στον αγώνα δρόμου και επιστρέφοντας στο σπίτι μου ένιωσα ανορεξία, αδυναμία, είχα αδυναμία και πυρετό. Τα συμπτώματα κράτησαν τρεις μέρες, πήγα στον γιατρό και μου συνέστησε να κάνω το τεστ, βρέθηκα θετικός. Πήγα στο Βενιζέλειο, με βρήκαν θετικό και ευτυχώς η σύζυγος μου βρέθηκε αρνητική. Οι γιατροί μου είπαν να παραμείνω σπίτι, ήμουν σε συνεχή επικοινωνία με τους γιατρούς και την Τρίτη βρέθηκα αρνητικός ωστόσο μου είπαν να παραμείνω στο σπίτι μου. Θέλω δημόσια να ευχαριστήσω τους γιατρούς για το ενδιαφέρον που έδειξαν και τελικά ο Κορωνάκης νίκησε τον κορονοϊό”.

Για το μήνυμα που στέλνει προς εκείνους που δεν πιστεύουν στον κορονοϊό: “Βλέποντας καθημερινά να πεθαίνει τόσος κόσμος, δεν σας κρύβω ότι είχα μεγάλη αγωνία για να μην παρουσιάσω επιπλοκές. Μπορεί να μην έχω καπνίσει ποτέ μου, να γυμνάζομαι όμως τα χρόνια περνούν. Θέλω να πω σε όλους να ακούν τους ειδικούς, να φορούν μάσκα, να έχουν καθαρά χέρια και να μην κυκλοφορούν άσκοπα. Ο κορονοϊός είναι δίπλα μας και δεν το γνωρίζουμε, πρέπει να φοράμε μάσκα και να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Ο κορονοϊός βρήκε τον Κορωνάκη με καθαρά πνευμόνια που δεν καπνίζουν και ευτυχώς που δεν το έκανα ποτέ μου. Να κόψουμε το τσιγάρο όλοι μας να μην καπνίζουμε και να είμαστε πολύ προσεκτικοί”.

Για το πως αισθάνεται μετά που νόσησε: “Δεν σας κρύβω πως το είχα πάρει αψήφιστα στην αρχή όμως από την στιγμή που νόσησα και μετά σκέφτομαι διαφορετικά. Για τρεις μέρες δεν μπορούσα να κοιμηθώ, ο λαιμός μου είχε κλείσει, πονούσε όλο το σώμα μου. Πρέπει να προσέχουμε και να ακούμε τους γιατρούς, να κάνουμε αυτά που μας λένε και να είμαστε προσεκτικοί. Πρέπει να προσέχουμε πραγματικά και σοβαρά”.

Για τον φετινό ΟΦΗ: “Ο ΟΦΗ ήταν άτυχος σε πολλά παιχνίδια, με τον ΠΑΟΚ έπρεπε να κερδίσει, με την ΑΕΚ επίσης θα μπορούσε να πάρει τον βαθμό. Η εικόνα του είναι πολύ καλή παρότι έπαιζε με τόσους τραυματίες, έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία, είναι θέμα χρόνου να επιστρέψουν και τα υπόλοιπα παιδιά και να ξεκινήσει να παίρνει τις νίκες”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook