“Πάνοπλος” κόντρα στην Κέρκυρα ο ΟΦΗ- στην αποστολή ο Μπούρμπος

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr
Ολους  τους παίκτες που είναι στη διάθεση του πήρε στην αποστολή ο Νίκος Αναστόπουλος ενόψει του αυριανού αγώνα με την Κέρκυρα.
Ο τεχνικός του ΟΦΗ πήρε 20 παίκτες για την αποστολή του αυριανού αγώνα με την Κέρκυρα. Ο  Νίκος Αναστόπουλος μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης με την οποία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των παικτών της ομάδας. Η είδηση που έχει να κάνει με την αποστολή είναι πως σε αυτή συμπεριλαμβάνεται ο Χρήστος Μπούμπος, ο οποίος επιστρέφει έπειτα από 4 μήνες στην αποστολή της ομάδας.
Ο Νίκος Αναστόπουλος επέλεξε για την αποστολή τους παρακάτω παίκτες:

Κάρολ, Βεζυρίδης, Βερόν, Μάντζιος, Γαλανόπουλος, Ζορμπάς, Κάλαϊτζιτς, Σουμπίνιο, Μπουλούτ, Ουκάρ, Γεωργίου, Καμπάνταης, Παπουλής, Ταυλαρίδης, Σίσιτς, Λόπεζ Χόρχε, Μποντόρ, Σόουζα, Μπούρμπος, Βάντο.
 
Όσον αφορά την ενδεκάδα του αυριανού αγώνα ο Νίκος Αναστόπουλος αν και δεν άνοιξε τα χαρτιά του δεν αναμένεται να μπορεί σε ιδιαίτερες αλλαγές.  Ο Κάρολ θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ενώ η  τετράδα της άμυνας σε ένα ακόμα παιχνίδι δεν θα αλλάξει με τον Γαλανόπουλος να είναι δεξιά, αριστερά ο Μπουλούτ, ενώ το αμυντικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Γεωργίου και Ταυλαρίδη. Στην μεσαία γραμμή θα είναι ο Κάλαϊτζιτς και Βερόν, με τον Σουμπίνιο να παίζει σε πιο ελεύθερο ρόλο, Στην τριάδα της επίθεσης  Μάντζιος και Σίσιτς δεν χάνουν τις θέσεις τους με τον πρώτο να είναι στην κορυφή και τον Σίσιτς στα δεξί άκρο. Μία θέση παίζεται στα αριστερά παίζεται ανάμεσα σε Παπουλή και Χόρχε Λόπεζ.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook