Ολλανδία: Το πλάνο για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Μπορεί σε όλη την Ευρώπη να βρισκόμαστε στο δεύτερο κύμα της πανδημία, όμως στην Ολλανδία εκπονούν πλάνο για την ομαλή επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα.

Οι αγώνες συνεχίζονται κανονικά στην πρώτη και δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας, παρά το γεγονός πως υπήρχε οριστική διακοπή των προηγούμενων πρωταθλημάτων λόγω του πρώτου κύματος της πανδημίας, ενώ κανονικά διεξάγονται και οι κατηγορίες Κ-21 και Κ-18, αλλά και το γυναικείο πρωτάθλημα.

Το επόμενο βήμα που σκοπεύουν να κάνουν οι Ολλανδοί είναι να επιτύχουν την σταδιακή επιστροφή των φιλάθλων στις κερκίδες. Το σχετικό απαγορευτικό μπήκε στα μέσα Οκτωβρίου και από τότε οι αγώνες διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών.

Τώρα γίνεται προσπάθεια για να μπαίνουν ξανά οπαδοί στις εξέδρες, με αποστάσεις, αλλά και ειδικά διαμορφωμένα χωρίσματα ανάμεσα στα καθίσματα, για λόγους Υγειονομικής ασφάλειας.

Το σχετικό χρονοδιάγραμμα κάνει λόγο για επάνοδο των φιλάθλων μέσα στον Δεκέμβριο, αφότου έχουν γίνει οι σχετικές τροποποιήσεις στις κερκίδες των γηπέδων προκειμένου να υπάρχει μεγαλύτερη ασφάλεια και να τηρούνται τα πρωτόκολλα υγείας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook