Από τους οπαδούς του ΟΦΗ ξεκίνησε ένα μεγάλο οπαδικό “κύμα”: Ανακοινώσεις και στήριξη από Σακαφλιάδες και “Πόντιους”!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η μοναδική πράξη αλλελεγγύης από τους οπαδούς του ΟΦΗ και το Παγκρήτιο Δίκτυο Εθελοντών ΟΦΗΤΖΗΔΩΝ είχε ως αποτέλεσμα να συνδράσμουν στο έργο τους τόσο οι οπαδοί των Τρικάλων, όσο και του Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Από την πρώτη ημέρα που η θεομηνία έπληξε τις περιοχές του Δήμου Χερσονήσου, οι οπαδοί του ΟΦΗ σε όλη την Κρήτη και το Παγκρήτιο Δίκτυο ΟΦΗΤΖΗΔΩΝ έτρεξε σε κάθε γωνιά ξεκινώντας μια πρωτοφανή προσπάθεια αλληλεγγύης σε αυτές τις δύσκολες εποχές που ζούμε. Η συμπαράσταση ήταν αμέριστη και μεγάλη, συμπολίτες μας έτρεξαν στους συνδέσμους για να παραδώσουν είδη πρώτης ανάγκης σε εκείνους που πραγματικά έχουν ανάγκη και είδαν το βιος τους να καταστρέφεται ολοσχερώς μετά την μανία της φύσης που είχε ως αποτέλεσμα να καταστραφούν σπίτια, να χαθούν περιουσίες.

Το Δίκτυο Εθελοντών ΟΦΗΤΖΗΔΩΝ στήθηκε τον περασμένο Μάρτιο και μέσα σε λίγα 24ωρα όταν η καραντίνα και το ολικό lockdown είχε ως αποτέλεσμα να παραμείνει ο κόσμος στα σπίτια του και αρκετοί εξ’ αυτών να μην έχει την απαραίτητη βοήθεια. Λίγους μήνες μετά, το οπαδικό κίνυμα του ΟΦΗ ανοίγει, τους ίδιους, δρόμους σε όλη την Ελλάδα.

Οι οπαδοί του Απόλλωνα Καλαμαριάς το “Club Rossoneri Kalamarias” με ανακοίνωση που εξέδωσε καλεί τα μέλη του να βοηθήσουν με την συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης δίνοντας συνέχεια στο κοινωνικό έργο των οπαδών του ΟΦΗ.

Στον χορό μπήκαν και οι Σακαφλιάδες που ενημερώνουν πως βρίσκονται δίπλα στον αγώνα που κάνουν οι οπαδοί και το Παγκρήτιο Δίκτυο.

Ένα τεράστιο κύμα αγάπης από όλη την Ελλάδα αναδεικνύει, σε αυτές τις δύσκολες εποχές πως οι οπαδοί είναι άνθρωποι. Είναι άνθρωποι που αγαπούν την ομάδα τους, δεν είναι όπως κάποιοι θέλουν να τους παρουσιάζουν πολίτες β’ κατηγορίας όπως έχουμε γράψει ξανά και ξανά. Η αλληλεγγύη σε αυτές τις δύσκολες εποχές μοιάζει μονόδρομος. Και οι οπαδοί τον κάνουν να φαίνεται ακόμα πιο εύκολος…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook