Ο ΟΦΗ έσωσε τον Γιακουμάκη και εκείνος το ανταπέδωσε στον εαυτό του

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ήρθε τον Ιανουάριο του 2019 μετά από ένα πρώτο εξάμηνο, όπου στην ΑΕΚ, μέτρησε 10λεπτα συμμετοχής.

Το καλό με την ιστορία είναι πως κανένας δεν γνωρίζει τι θα φέρει το μέλλον και τι πορεία θα υπήρχε την επόμενη μέρα με υποθετικά σενάρια. Κατ’ επέκταση κανένας δεν γνωρίζει που θα ήταν σήμερα ο Κρητικός επιθετικός και ποια θα ήταν η εξέλιξη του αν το καλοκαίρι του 2019 ο Μελισσανίδης δεν του έκοβε τον δρόμο για την επιστροφή του στον ΟΦΗ. Όπως επίσης κανένας δεν μπορεί να αρνηθεί πως το πέρασμα του από τον ΟΦΗ το δεύτερο εξάμηνο της περιόδου 2018 – 2019 ήταν και εκείνο που φρόντισε να σώσει την καριέρα του.

Πριν έρθει στον ΟΦΗ, ο Γιώργος Γιακουμάκης μετρούσε σε 1,5 χρόνο θητείας στην ΑΕΚ μόλις 17 συμμετοχές στο ελληνικό πρωτάθλημα. Στο τελευταίο εξάμηνο, δε, πριν γίνει η μεταγραφή του στον ΟΦΗ ο 25χρονος επιθετικός είχε παίξει μόλις σε 6 παιχνίδια με τις συμμετοχές του να είναι σχεδόν όλες ολιγόλεπτες και κάποια σκόρπια 20λεπτά και 30λεπτά. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι με την φανέλα του ΟΦΗ αγωνίστηκε σε 12 παιχνίδια μέσα σε 4 μήνες όταν, πριν, μετρούσε 17 σε 18 μήνες και με 1 γκολ!

Η παρουσία του Γιακουμάκη στον ΟΦΗ τον βοήθησε και η ομάδα έσωσε ένα παιδί που πραγματικά έχει μεγάλο ταλέντο και πλούσια προσόντα και επειδή ο ίδιος είναι και παίκτης που δουλεύει στο 110% φρόντισε να το ανταποδώσει στον εαυτό του με αποτέλεσμα 1,5 χρόνο μετά να είναι εκ των πρώτων σκόρερ στην Ολλανδία και να παίζει και βασικός στην Εθνική ομάδα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook