Θέμα: Το “μαύρο κουτί” του δευτέρου ημιχρόνου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Ντε Γκουζμάν και ο Σακόρ το είπαν στη Nova και οι αριθμοί είναι αμείλικτοι: Ο ΟΦΗ έχει δεχτεί τα 9 από τα 14 γκολ συνολικά στο δεύτερο ημίχρονο.

Μετά από οκτώ αγωνιστικές και το 50% του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος, ο ΟΦΗ βρίσκεται στην 10η θέση με το πρόβλημα της εικόνας του να παρουσιάζεται, στον μεγαλύτερο βαθμό, στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Τζόναθαν Ντε Γκουζμάν, παίκτης που αυτήν την στιγμή διαθέτει την μεγαλύτερη εμπειρία στο ρόστερ του ΟΦΗ, μίλησε ανοικτά στις δηλώσεις που έκανε στη Nova και στάθηκε ιδιαίτερα στην εικόνα που αλλάζει κατά την διάρκεια της παρουσίας της ομάδας στο δεύτερο 45λεπτο.

Οι αριθμοί λένε την αλήθεια και ο ΟΦΗ που έχει δεχτεί 14 γκολ στις οκτώ αγωνιστικές του πρωταθλήματος, τα 8 εξ’ αυτών κατά την διάρκεια του δεύτερου 45λεπτου. Αυτό δείχνει ότι υπάρχει πρόβλημα. Είναι θέμα ψυχολογικό, είναι θέμα φυσικής κατάστασης, είναι θέμα νοοτροπίας, το σίγουρο είναι πως υπάρχει πρόβλημα. Αυτή είναι η γενική διαπίστωση.

Ο Ντε Γκουζμάν είπε τα πράγματα ενώ ο Σίμος έκανε λόγο για λεπτομέρειες κατά την διάρκεια των δηλώσεων του τόσο στη Nova, όσο και στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Το πρόβλημα μεγαλώνει αν σκεφτούμε πως πολλά από τα οκτώ γκολ που δέχτηκε στο δεύτερο ημίχρονο, ήρθαν στο τελευταίο δεκάλεπτο των αναμετρήσεων όπως συνέβη με Ατρόμητο, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook