Τι γράφει ο αθλητικός τύπος για το ΟΦΗ – Ολυμπιακός

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Τι κατέγραψε η “Press-ing” με τα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό.

Sdna.gr: Το πρώτο «διπλό» της σεζόν πανηγύρισε ο Ολυμπιακός στο Ηράκλειο, με το 2-0 επί του ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ» για την 8η αγωνιστική της Super League Interwetten. Η ομάδα του Μαρτίνς ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, βρήκε πάλι γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, ένα από τον Χασάν και ένα από τον Μασούρα, ενώ ο ΟΦΗ συνολικά δεν κατάφερε να κοιτάξει στα μάτια τον αντίπαλο και να διεκδικήσει κάτι καλύτερο.

Gazzeta.gr: Με τον… αγαπημένο του τρόπο, με γκολ στο 2ο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός πέρασε άνετα από το Ηράκλειο καθώς επικράτησε με 2-0 του ακίνδυνου ΟΦΗ και πάτησε την κορυφή της βαθμολογίας. Χασάν και Μασούρας τα γκολ των Πειραιωτών. Με τους τρεις βαθμούς στις αποσκευές του θα επιστρέψει ο Ολυμπιακός από το Ηράκλειο, καθώς μετά από ένα όμορφο παιχνίδι κέρδισε τον ΟΦΗ με 2-0.

Sport24.gr: Με γκολ των Χασάν και Μασούρα στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός νίκησε 2-0 τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο για την 8η αγωνιστική της Super League Interwetten, πέτυχε την πρώτη του εκτός έδρας επικράτηση για φέτος και ανέβηκε στην κορυφή.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook