Man to Man με τους παίκτες του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Διαβάστε την ατομική κριτική των παικτών του ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Βάτερμαν
Ο Ολλανδός έχει δύο σωτήριες επεμβάσεις. Παίζει κάποιες φορές με περισσότερη αυτοπεποίθηση, αυτό φάνηκε σε μια φάση στο δεύτερο ημίχρονο όπου παραλίγο να γίνει το 0-2 όταν έκανε λάθος πάσα και έδιωξε ο Ουές πάνω στην γραμμή το σουτ του Μασούρα. Δεν έχει ευθύνη στα γκολ που δέχεται.

Ουές
Στο πρώτο ημίχρονο βρήκε χώρους να απειλήσει, στο δεύτερο τον έκλεισε αρκετά καλά ο Χολέμπας και δεν του επέτρεψε να γίνει απειλητικός.

Κοροβέσης
Από τις καλύτερες εμφανίσεις του στο φετινό πρωτάθλημα, αμυντικά δεν επέτρεψε στον Ραφίνια να γίνει επιθετικογενής και να τον βάλει στην μέση με τον Μασούρα.

Διαμαντής
Ακόμα ένα πολύ καλό παιχνίδι. Καλός στο ψηλό παιχνίδι και στις προσωπικές μονομαχίες.

Σελίμοβιτς
Έχει ευθύνη και στα δύο γκολ που δέχεται ο ΟΦΗ. Στο πρώτο γκολ, βρίσκεται ένα βήμα μπροστά από τον Χασάν και τον χάνει ενώ στο δεύτερο χάνει την μπάλα στο κέντρο και έρχεται το κλέψιμο του Φορτούνη που μετατρέπεται σε γκολ από τον Μασούρα.

Λυμπεράκης
Πολύ καλός ως αριστερό στόπερ, παρότι δεν είναι αυτή η θέση του. Καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο, βρήκε χώρους να ανεβάσει την ομάδα από την αριστερή πλευρά.

Σακόρ
Όσο είχε δυνάμεις, έκανε τρομερό ματς με τους χαφ του Ολυμπιακού. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο πήρε πολλές πρωτοβουλίες, έβγαλε τον ΟΦΗ από τον άξονα.

Μεγιάδο
Καλή εικόνα μετά από αρκετά ματς. Βελτιώθηκε στις μεταβιβάσεις του, απέφυγε τα αβιαστά λάθη, στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε η απόδοση του.

Στάρτζεον
Δεν βοήθησε αρκετά, δεν μπόρεσε σε καμία περίπτωση να παίξει σήμερα τον ρόλο του αντί – Ναμπί.

Μπαλογιάννης
Πήρε πρωτοβουλίες, είχε πολύ καλές επαφές με την μπάλα και δείχνει μεγάλη ικανότητα και στα στημένα.

Γιάννου
Δεν πάει η μπάλα μπροστά, δεν φαίνεται και αυτός. Μια φορά, μετά από οργανωμένη προσπάθεια, πήγε στα πόδια του και έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Ντε Γκουζμάν
Ο Ολλανδός έδωσε πνοή και έδειξε ποιότητα κάνοντας τα απλά με τις μεταβιβάσεις του.

Γκαργκαλατζίδης
Πέρασε απαρατήρητος.

Νέιρα
Επέστρεψε στο γήπεδο μετά από έναν μήνα. Αυτό αρκεί.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook